Ο πρωθυπουργος θα χρειαστει να περιμενει κι αλλο

Της Έκδοσης

Πριν από λίγες ημέρες, γράφαμε για την αδημονία του Πρωθυπουργού, όπως αυτή εκφράστηκε κατά την συνέντευξη τύπου της ΔΕΘ, να διαβάσει το πόρισμα της Διακομματικής Επιτροπής για την ανάπτυξη της Θράκης. Όπως φαίνεται, θα χρειαστεί να περιμένει λίγο ακόμη, μαζί με όλους εμάς, γιατί σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Επιτροπής, με μοναδικό θέμα την εκ νέου παράταση των εργασιών της, αν και το να παρατείνει κάτι το οποίο δεν υπάρχει, μας φαίνεται λίγο οξύμωρο.

Η παράταση αναμένεται να είναι τουλάχιστον τρίμηνη, μέχρι το τέλος του χρόνου, αν και τι θα καταφέρουν σε αυτούς τους τρείς μήνες, με την διαφαινόμενη έξαρση του κορωνοϊού, που δεν κατάφεραν όλο το προηγούμενο διάστημα, δεν το γνωρίζουμε.

Ας ελπίσουμε πως αυτή η παράταση, θα είναι και η τελευταία, γιατί η όλη ιστορία έχει κακοφορμίσει. Εμείς συνεχίζουμε να ελπίζουμε, αν και στην συγκεκριμένη περίπτωση ίσως ισχύουν τα λόγια του Λέοντος Τολστόι όπως τα θύμισε πρόσφατα ο Ρώσος πρόεδρος: Στη ζωή δεν υπάρχει ευτυχία, μόνο ο αντικατοπτρισμός της στον ορίζοντα. Έτσι και στη διακομματική: δεν υπάρχει πόρισμα, υπάρχει μόνο ο αντικατοπτρισμός του στον ορίζοντα…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.