Ο παλμος των ορκωμοσιων

Της έκδοσης

Δύο ημέρες ορκωμοσιών ήταν οι προηγούμενες για το ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ, 200 απόφοιτοι πλέον του οποίου παρέλαβαν τα πτυχία τους στις τελετές αποφοίτησης που έλαβαν χώρα στην κεντρική πανεπιστημιούπολη της Κομοτηνής.

200 απόφοιτοι που επέστρεψαν στην πόλη των φοιτητικών τους χρόνων για την παραλαβή των πτυχίων τους και μαζί και άλλοι συμφοιτητές που προηγήθηκαν ή αναμένεται να ακολουθήσουν, φίλοι και οικογένειες που ήρθαν για βρίσκονται δίπλα τους σε αυτήν την σημαντική αν μη τι άλλο στιγμή της ζωής τους.

Πολλαπλάσιοι δηλαδή των 200 οι επισκέπτες στην περιοχή που πέραν των όσων αγαπημένων προσώπων είδαμε και εμείς, έφεραν μεγαλύτερη ζωντάνια και στην αγορά – οικονομία της πόλης. Ανθοπωλεία, καφετέριες, μπαρ, η διασκέδαση ευρύτερα και η εστίαση φυσικά για τα «γλέντια» που ακολούθησαν δούλεψαν περισσότερο από ικανοποιητικά το διήμερο αυτό, ενώ από την «εξίσωση» δεν βγαίνουν και τα ξενοδοχεία που άνοιξαν τις πόρτες τους για να φιλοξενήσουν τους επισκέπτες.

Μια διαφορετική αν μη τι άλλο ζωντάνια στην πόλη, που την έχει ούτως ή άλλως λόγω των φοιτητών, αλλά την είδαμε πολλαπλώς ενισχυμένη το διήμερο που πέρασε. Το ίδιο και οι επαγγελματίες!

Καλή σταδιοδρομία να ευχηθούμε στους πτυχιούχους, με την ευχή να βρίσκουν πάντα τον δρόμο της επιστροφής και στην πόλη των φοιτητικών τους χρόνων, εφόσον το επιθυμούν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.