Ο Φλεβαρης και αν φλεβισει, εκλογες θα μυρισει…

Της έκδοσης

Μπορεί να απέχουμε πολλούς μήνες από τις αυτοδιοικητικές εκλογές, και να μεσολαβούν οι εθνικές, οι διεργασίες για την Περιφέρεια, αλλά και τους Δήμους, έχουν αρχίσει να εντείνονται, με τους συνδυασμούς να έχουν αρχίσει να παρουσιάζουν υποψηφίους θέλοντας να δείξουν πως έχουν μια δυναμική.

Από τη μία έχουμε τις επίσημες ανακοινώσεις, με αναρτήσεις, ανακοινώσεις, δελτία τύπου, σε λίγο και με ταχυδρομικά περιστέρια, με τελευταία (και μαζικότερη) αυτή του κ Χριστόδουλου Τοψίδη που ξεκίνησε τις παρουσιάσεις υποψηφίων από τη Δράμα, θέλοντας με αυτό τον τρόπο και να σιγάσει τις αναφορές Μέτιου περί αδυναμίας σχηματισμού συνδυασμού.

Από την άλλη βλέπουμε και σε τοπικό επίπεδο, να έχουν αρχίσει ανακοινώσεις από τους υποψηφίους στο Δήμο Μαρωνείας-Σαπών, ενώ και στο Δήμο Κομοτηνής, η κοπή της πίτας του συνδυασμού της διοίκησης του Δήμου αποτέλεσε και μια ευκαιρία, αν και δεν παρουσιάστηκαν επίσημα, να δώσουν το παρών και νέα στελέχη του συνδυασμού.

Βλέπουμε λοιπόν ότι, σε αντίθεση με άλλους, πολλοί υποψήφιοι δεν περιμένουν να τελειώσουν οι εθνικές εκλογές, που μπορεί να τραβήξουν και σε μάκρος, και «καπαρώνουν» από τώρα υποψήφιους.

Μάλιστα ουκ ολίγοι επικεφαλής αλλά και μέλη συνδυασμών, σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις, έχουν αναφερθεί και σε υποψηφίους που έχουν κλείσει, αλλά για διάφορους λόγους, δεν ανακοινώνονται ακόμα, ώστε και να μην «φθαρούν», αλλά και να αποτελέσουν εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής.

Βέβαια πριν τις εκλογές, όλα τα ψηφοδέλτια είναι νίκης, το ζήτημα είναι τι γίνεται μετά. Το σίγουρο είναι πως μέχρι τον Οκτώβριο, θα δουν πολλά τα μάτια μας…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.