Ο Δημαρχος, ο Πινοκιο και ενας Συμβουλος

Της έκδοσης

Με το άκουσμα της δημιουργίας του θεματικού πάρκου με τον Πινόκιο στην Κομοτηνή, θα πρέπει να ομολογήσουμε πως σκεφτήκαμε ότι είναι ή πολύ κατάλληλο, ή πολύ ακατάλληλο για μια περίοδο που έχει αρχίσει να είναι προεκλογική, τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο.

Είμασταν σίγουροι δε πως αργά ή γρήγορα ο Πινόκιο θα αποτελούσε μέρος της πολιτικής αντιπαράθεσης, και για να πούμε την αλήθεια, οι πολιτικοί μας φρόντισαν να μην μας απογοητεύσουν.

Έτσι κατά τη διάρκεια της συζήτησης του τεχνικού προγράμματος την Τετάρτη, κατά την  αντιπαράθεση του Δημάρχου κ. Γιάννη Γκαράνη με τον κ. Χασάν Χασάν, για παλιότερες καταγγελίες του δεύτερου για ολιγωρία της Δημοτικής αρχής, έκανε την εμφάνισή του το ξύλινο αγόρι που θέλει να γίνει πραγματικό.

Αυτό που προκάλεσε τον κ. Γκαράνη ήταν ο τρόπος της αναφοράς του κ. Χασάν για μη συμμετοχή στα έργα του Α. Τρίτσης, αλλά και το θέμα της γέφυρας του Κάλχα, καθώς έδινε την εντύπωση πως μιλούσε για οικισμό κομμένο στα δύο, όταν υπάρχουν άλλοι δύο δρόμοι για μετακίνηση.

«Εγώ σας προτείνω, μιας και είναι ο Πινόκιο εδώ, να πάτε λίγο να τον δείτε, για να αρχίσετε να μαθαίνετε λίγο να τα λέτε σωστά τα πράγματα» ανέφερε.

Αυτό προκάλεσε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ των δύο αντρών, στην οποία μάλιστα παρενέβη και ο επικεφαλής της παράταξης «Σύμπραξη Προοπτικής» κ. Αντώνης Γραβάνης, που εγκάλεσε τον κ. Δήμαρχο για προσπάθεια απαξίωσης δημοτικών συμβούλων.

«Με αυτές τις ατάκες το μόνο που απαξιώνετε είναι η θέση του Δημάρχου, και λυπάμαι που μπαίνετε στη διαδικασία να χρησιμοποιείτε τέτοιες εκφράσεις» σημείωσε.

Εμείς, πάλι, θεωρούμε πως αυτή δεν θα είναι η τελευταία φορά που ο Πινόκιο θα κάνει την παρουσία του στο δημόσιο διάλογο και στην πολιτική αντιπαράθεση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.