Να το δουμε και να το πιστεψουμε

Της έκδοσης

Την καλύτερη είδηση ένεκα και των εορταστικών ημερών, έβγαλε η χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της ΑΜ-Θ κατά τη διάρκεια του οποίου ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος ανακοίνωσε την επαναλειτουργία του Μεγάρου Μουσικής Κομοτηνής και μάλιστα άμεσα.
 
Συγκεκριμένα όπως ανακοινώθηκε το Μέγαρο Μουσικής της πόλης μας αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του στις 29 Δεκεμβρίου όταν και θα φιλοξενήσει συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας «Μούσα» του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης. Μία είδηση η ανακοίνωση της οποίας ενθουσίασε το κοινό της πόλης μας, γεγονός για το οποίο αρκεί κανείς να δει τα διαδικτυακά σχόλια που κατατέθηκαν στα σχετικά ρεπορτάζ. Μία είδηση βεβαίως που αντιμετωπίστηκε και με μία κάποια «καχυποψία» υπό την έννοια του «αν δεν το δούμε δεν το πιστεύουμε» άκρως λογική αντίδραση δεδομένης της προϊστορίας της επαναλειτουργίας του Μεγάρου.
 
Ο Περιφερειάρχης πάντως έκανε σαφές πως η συναυλία αυτή δεν είναι η μοναδική εκδήλωση που θα φιλοξενήσει το Μέγαρο, οι πόρτες του οποίου θα παραμείνουν ανοιχτές για όποιον ενδιαφέρεται και καταθέσει την σχετική αίτηση προς την Αναπτυξιακή Ροδόπης που έχει και τη διαχείρισή του και έπειτα από την σχετική διαδικασία που προβλέπει την εξέταση του αιτήματος θα κρίνεται η αρνητική ή θετική του πορεία.
 
Με τα ίδια συναισθήματα χαράς αντιμετωπίζουμε και εμείς την είδηση της επαναλειτουργίας του Μεγάρου και με μεγάλη ανυπομονησία να παρακολουθήσουμε την συναυλία της ορχήστρας του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, αν μη τι άλλο, για να ξαναθυμηθούμε το Μέγαρο.
 
Πάντως για να κάνουμε και λίγο χιούμορ, αν και ο Περιφερειάρχης δεν ήταν παρών, η ανταπόκρισή του στο αίτημα της επαναλειτουργίας όπως αυτό διατυπώθηκε εκ νέου στην πρόσφατη εορταστική συναυλία του Συλλόγου «Φίλοι της Μουσικής» και της ΔΚΕΠΠΑΚ Κομοτηνής, ήταν άμεση.
 
Με το καλό!!!! 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.