«Με τον Κυριακο λοιπον»

H Νέα Δημοκρατία, ένα ιστορικό κόμμα, που από την ίδρυσή της το 1974, ένωσε και συνέθεσε πάνω από το μισό πληθυσμό της Ελλάδος, την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016 εκλέγει νέο αρχηγό.
 
Σεβόμενοι την παρακαταθήκη του ιδρυτή της και Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή, οφείλουμε να  βαδίσουμε προς την κάλπη πάνω απ’ όλα ενωμένοι, έχοντας ως μόνο φάρο που θα μας καθοδηγεί τη σωτηρία της χώρας.
 
Είναι τουλάχιστον αφελές να θέλουμε να ενώσουμε τους Έλληνες συνθέτοντας ιδέες και οράματα, όταν οι ίδιοι χωρίζουμε το κόμμα μας σε 2 κατηγορίες
Το ίδιο αφελές είναι να προσπαθούμε να πείσουμε τον λαό πως είμαστε ικανοί να τον οδηγήσουμε στη νέα εποχή, μακριά από τις μικροπολιτικές των τελευταίων δεκαετιών που οδήγησαν την χώρα στο απόλυτο αδιέξοδο και στα απανωτά μνημόνια, όταν ανερυθρίαστα εμείς οι ίδιοι χρησιμοποιούμε μικροπολιτικές και φθαρμένα υλικά στον εσωκομματικό μας προεκλογικό αγώνα.
 
Είναι καιρός να κάνουμε μια νέα αρχή, βασιζόμενοι σε ανθρώπους με οράματα, με νέες ιδέες και τεχνογνωσία. Αξέχαστη η φράση του Κωνσταντίνου Καραμανλή, πως θα εφαρμόσω κάθε ιδέα από όπου κι αν προέρχεται, θα χρησιμοποιήσω κάθε άξιο άτομο, αρκεί να βγει κερδισμένη η χώρα μου.
 
Ως γαλουχημένη με τις ιδέες και τα οράματα του Κωνσταντίνου Καραμανλή και ευελπιστώντας σε μια παράταξη που θα συνθέσει την πλειοψηφία των Ελλήνων σε μια καθαρά αναπτυξιακή πολιτική που θα μας βγάλει από τον φαύλο κύκλο της ύφεσης, μια θα μπορούσε να είναι η απόφασή μου.
 
Με τον Κυριάκο λοιπόν.
 
*Η Βούλα Ελευθεριάδου είναι Ιατρός – Ειδική Παθολόγος και Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.