Με γνωμονα τον πολιτη

Λίγο πριν τις εκλογές, -μη ξεχνάμε ότι όλοι πιστεύουν ότι η περίοδος είναι προεκλογική, -η παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος του ΠAΣOK από τον Γ. Παπανδρέου δημιουργεί νέους όρους στο πολιτικό σκηνικό της χώρας αλλά και στην κοινωνία. Με σαφές ιδεολογικοπολιτικό στίγμα το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτό το οποίο οφείλει να καταθέτει ως πρόταση διακυβέρνησης ένα κόμμα εξουσίας. Με προτάσεις που αφορούν στην κοινωνική και περιβαλλοντική προστασία αλλά και προτάσεις αναδιάρθρωσης της διοικητικής δομής της χώρας, βελτίωση του εκλογικού συστήματος, ανάπτυξης και αναβάθμιση της εκπαίδευσης το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ τοποθετεί τον πολίτη στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός του.

Με το πρόγραμμά του το ΠΑΣΟΚ δείχνει να αφουγκράζεται την κοινωνία της οποίας τις ανάγκες και τις αναζητήσεις της μετουσιώνει σε πολιτικό του προγραμματισμό, καταθέτοντας μία νέα πρόταση στις συνθήκες που δημιουργεί σήμερα μία παγκοσμιοποιημένη κοινωνία.

Aπό εδώ και πέρα είναι βαριά η ευθύνη του κ. Γ. Παπανδρέου και όλου του στελεχικού δυναμικού του ΠAΣOK να πείσουν την ελληνική κοινωνία για την ειλικρίνεια των προθέσεων και τον ρεαλισμό των προτάσεών τους.

Είναι στο χέρι τους να ανατρέψουν το πολιτικό σκηνικό της χώρας μας…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.