Κλειστε μας να ησυχασετε

Με το νέο νόμο για τα προαπαιτούμενα που κατατέθηκε προχθές στη Βουλή, επανέρχεται η ποινική δίωξη κατά των οφειλετών του ΟΑΕΕ. (ΤΕΒΕ)
 
Δηλαδή με το νόμο Παρασκευόπουλου, η κυβέρνηση Τσίπρα απελευθέρωσε κλέφτες, ληστές, εμπόρους ναρκωτικών, καταχραστές του Δημοσίου, απατεώνες κ.λπ. –κ.λπ.
 
Π.χ. όπως οι δολοφόνοι του εστιάτορα στην Ύδρα, ο Big Mac Ψωμιάδης, ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, (και μόνο αυτοί;) για να κάνει χώρο στις φυλακές για να «φιλοξενηθούν» οι μικροέμποροι, οι μαγαζάτορες που πτώχευσαν, οι μικροεπιχειρηματίες, οι ελεύθεροι επαγγελματίες που δεν μπορούν να πληρώσουν τη ΔΙΚΗ τους ασφάλιση.
 
Η Δικαιοσύνη του απόλυτου παραλογισμού. Αυτό δα έλειπε μια κυβέρνηση της αριστεράς να ανεχτεί την όποια ιδιωτική επιχειρηματικότητα. Βρε καλύτερα στα κάτεργα στείλτε τους σύντροφοι, στα κάτεργα!
 
Άκου μικρομεσαίοι; Κανονικά δεν έπρεπε να ζουν καν!!! Ας πάνε μαζί με τους άλλους 13 χιλιάδες που φύγανε «ευχαριστημένοι» από τη ζωή, άλλος με κρεμάλα και άλλος με σάλτο μορτάλε από τον 5ο όροφο!!! 

Θα πληρώνω, θα πληρώνω, θέλω δεν θέλω

Θυμάστε εκείνες τις περήφανες κορόνες του…. «Δεν πληρώνω δεν πληρώνω»;
Ε τότε σίγουρα θυμάστε και ποιος τις έβγαζε. Ήταν τότε που ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην αντιπολίτευση και έλεγε ότι ήθελε… Τώρα τα ίδια πρόσωπα λένε «θα πληρώνω θα πληρώνω» και αποκαλούν «τρελούς» αυτούς που λένε το παλιό το σύνθημα «δεν πληρώνω δεν πληρώνω» .
 
Έξω από το χορό που λένε έτσι; Καλά αρχή είναι, τι έχουμε να δούμε ακόμα;
 
«Οι καλές οι μέρες πίσω είναι» περιμένετε!!!

Γ. Παπανδρέου- Α. Τζιτζικώστας 1-1

Το 2004 ο Γιώργος Παπανδρέου στην προεκλογική του εκστρατεία λάνσαρε το σύνθημα «Τολμάμε Αλλάζουμε Προχωράμε», τόσο στις εσωκομματικές εκλογές (βέβαια πήρε το δαχτυλίδι από τον Σημίτη και δεν χρειάστηκε αγώνα) όσο και στις εθνικές εκλογές, αλλά έχασε από τον Κώστα Καραμανλή.
 
Σήμερα ο Σαλονικιός Απόστολος Τζιτζικώστας χρησιμοποιεί το ίδιο σχεδόν σύνθημα «Τολμάμε Αλλάζουμε Κερδίζουμε», μπορεί να έχει καμιά σχέση αυτό;
 
Δεν νομίζω… Εξ άλλου ο ένας ήταν αντιβασιλικός και ο άλλος φανατικός βασιλικός!!! Βρε παιδιά τι μάς περιμένει πάλι;
 
«Ποιος να ξέρει τι μάς έγραψε η μοίρα ποιος να ξέρει, ποιος να ξέρει αν μας βρει μαζί και τ’ άλλο καλοκαίρι»;;;

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.