Καλλιο αργα παρα ποτε

Της έκδοσης

Αλλάζει ρότα όπως φαίνεται, ο Δήμος Κομοτηνής, στο θέμα της αντικατάστασης των φωτιστικών των δρόμων με LED, μιας και αντί της σταδιακής αντικατάστασης, που θα ξεκινήσει να γίνεται με την αναμενόμενη προμήθεια LED φωτιστικών για την οποία έγινε πρόσφατα διαγωνισμός, θα γίνει μελέτη ώστε να αξιολογηθεί το κόστος της συνολικής αλλαγής των φωτιστικών και της ένταξης σε κάποιο χρηματοδοτικό πρόγραμμα.
 
Η ιδέα είναι καλή, μιας και βοηθά, από όποια άποψη και αν το δει κανείς, τόσο για την μείωση της κατανάλωσης ρεύματος του Δήμου Κομοτηνής, αλλά και το κόστος που μετακυλίεται στους πολίτες (είναι στα ανταποδοτικά τέλη).
 
Όμως ίσως ο Δήμος, προχωρώντας στην μελέτη, διορθώνει την αρχική του πορεία, μιας και σε τέτοιες περιπτώσεις, καλύτερα είναι να γίνεται πρώτα η μελέτη, και μετά να προχωρά ο Δήμος σε οποιαδήποτε δράση, μικρή ή μεγάλη.
 
Βέβαια θα πείτε, μέχρι να γίνουν οι μελέτες, να ωριμάσουν, και να ενταχθούν, θα έχουμε αλλάξει τα μισά φωτιστικά της πόλης, όμως είναι καλύτερο αυτά τα πράγματα να γίνονται με μια σειρά, ώστε και οι υπηρεσίες να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.
 
Όμως κάλλιο αργά, παρά ποτέ…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.