Καλες πρακτικες

Της έκδοσης

Αφιερωμένο στον αθλητισμό θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στην πόλη της Κομοτηνής, δια μέσου των δρομικών γεγονότων που έλαβαν χώρα, αλλά και τον αγώνα ανόδου του Πανθρακικού που εξασφάλισε την επιστροφή του στις εθνικές κατηγορίες.

Σε ό,τι αφορά τα δρομικά event και δη αυτό του 1ου Ημιμαραθωνίου οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι πρόκειται για μια άκρως πετυχημένη διοργάνωση η οποία κατάφερε να προσελκύσει στην περιοχή μας περισσότερους των αρχικά ανακοινωθέντων 263 δρομέων από όλη τη χώρα.

Συμμετοχές που αποτελούν κέρδος από μόνες τους και αναδεικνύουν παράλληλα τον ρόλο που μπορεί να παίξει στην επισκεψιμότητα της περιοχής και κατ’ επέκταση στην ανάπτυξη της τουριστικής της ταυτότητας, και ο αθλητισμός.

Όταν δε οι αρμόδιοι φροντίζουν να αξιοποιούν αυτές τις ευκαιρίες σωστά, συνδυάζοντάς τες με την προώθηση τοπικών προϊόντων, όπως έγινε στην προκειμένη περίπτωση με πρωτοβουλία του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, που φρόντισε να διανείμει στους συμμετέχοντες σακούλες με τοπικά προϊόντα τότε μόνο πολλαπλά μπορεί να είναι τα οφέλη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.