Ησυχια

Της έκδοσης

Ησυχία παρατηρείται τα τελευταία εικοσιτετράωρα στο κέντρο της πόλης και δη στα μαγαζιά εστίασης και ψυχαγωγίας. Μην παρεξηγηθούμε αναφερόμαστε στην κίνηση σε σχέση πάντα σε σχέση με το πλουσιότατο Σαββατοκύριακο στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής, που έσφυζε στην κυριολεξία από διοργανώσεις, αλλά και το 15νθήμερο των Ελευθερίων που προηγήθηκε, που αμφότερα γέμισαν και τα μαγαζιά του κέντρου.

Λίγο ο πολύ καλός καιρός και οι υψηλές θερμοκρασίες που δεν αποθαρρύνουν μεν τους πολίτες να βγουν βόλτα, αλλά τους ενθαρρύνουν να εκδράμουν έστω και για λίγες ώρες προς τις παραλίες, λίγο η βροχή που κάθε λίγο κάνει την εμφάνισή της, λίγο οι εξετάσεις των μαθητών που ξεκίνησαν και η εξεταστική του Ιουνίου που πλησιάζει για τους φοιτητές, λίγο η κούραση της καθημερινότητας αλλά και η ακρίβεια που κάνει πολλούς να σκέφτονται  ακόμα και την έξοδο για ποτό ή φαγητό δύο φορές, φαίνεται πως οδηγούν…στην ησυχία αυτή.

Βεβαίως είναι νωρίς ακόμα, ημερολογιακά τουλάχιστον, για να βιώσουμε και φέτος εικόνες Αυγούστου, ήτοι άδεια πόλη γεμάτες παραλίες και πέραν αυτού έπονται και πολλές ακόμα διοργανώσεις που θα αναζωπυρώσουν ίσως το ενδιαφέρον των πολιτών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.