Η Ξανθια: Ο «λαθος» Καλογριτσας

Καλησπέρα, καλησπέρα…

Δεν θα τα μαζέψω εγώ τα καλοκαιρινά να ξέρετε…!

Κάτι το ζευγάρι Bradjelina – όπου να ξέρετε εγώ τον βρήκα τον αληθινό λόγο χωρισμού και μόνο εγώ τον ξέρω- κάτι η πολύ κακή «καούκα» και το #perouka gate,  κάτι η αγαπημένη μου λογίστρια που έπαθε έναν πανικό με τις συγκεντρωτικές (οι οποίες παρεμπιπτόντως πήραν παράταση), καθυστέρησα η γυναίκα.

Αλλά σήμερα θα καταλάβετε γιατί η αγαπημένη εκδότρια και ο αρχισυντάκτης μου, μου έδωσαν τον τίτλο της ξανθιάς…!

Περιμένοντας λοιπόν, με μεγάλη αγωνία, να μάθω πώς και σε πόσες δόσεις θα κατατεθούν τα χρήματα για τις τηλεοπτικές άδειες – ξέρετε  γι’ αυτόν τον διαγωνισμό όπου όμοιός του δεν έχει ματαγίνει στο Ελληνικό Δημόσιο, όπως δήλωσε ο «ανδρειωμένος» Νίκος Παππάς- παρακολουθούσα από την Δευτέρα το  πρωί το δράμα των καναλαρχών.

Βάζει ο Χατζηνικολάου – ναι παρεμπιπτόντως είμαι τρελή, ψυχωτική και ερωτευμένη με το Νίκο Χατζηνικολάου- ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις του Νίκου του Παππά, όπου λέει «δεν έχω καμία σχέση και δεν υπάρχει θέμα με τον υιό Καλογρίτσα». Ξαφνικά χάθηκε ο κόσμος μου. Πάγωσα η γυναίκα. Ποιος είναι ο υιός Καλογρίτσα; Βγήκε και σε ίωση ο άτιμος; Έχει βγει εμβόλιο; Γιατρέ μου θα πονέσει;

Παρατάω και τις συγκεντρωτικές και τον Χατζηνικολάου και αρχίζω να ψάχνω. Και  συνειδητοποιώ  το λάθος μου.

Από την ημέρα, που λέτε, που βγήκανε οι νικητές της διαγωνιστικής διαδικασίας, είδα τα ονόματα και ομολογώ πως ο μόνος που δεν ήξερα ήταν ο «διαπλεκόμενος» Καλογρίτσας.

Ωστόσο κέρδισε την προσοχή μου, γιατί πρώτα από όλα έχει μια πολύ γλυκιά φατσούλα, από εκείνες  που ενδείκνυνται για ζούληγμα. Λίγο τα γυαλάκια, λίγο το μουσάκι, λίγο το κομοδινί χρώμα στο μαλλί, που αποπνέει την αίσθηση του άντρα που στα νιάτα του ήταν τρανός και φοβερός και δεν το αποδέχεται το άσπρο στην τρίχα ρε παιδί μου,  οπότε την περνάει  μια βαφή όποτε έχει χρόνο.

Μετά τη φωτογραφία άρχισα να διαβάζω και τους τίτλους που συνόδευαν το όνομά του. Έχουμε και λέμε «Ο Μεγαλοεργολάβος Καλογρίτσας επέστρεψε», «Από τον Ανδρέα Παπανδρέου στον Αλέξη Τσίπρα», «Ο εργολάβος της αριστεράς» , Ο κόκκινος καναλάρχης» κ.ο.κ. Κοινώς από ό,τι έμαθα στέλεχος του ΚΚΕ, εκδότης της εφημερίδας «ΠΡΩΤΗ», κολλητός του Φλωράκη, με στενές σχέσεις με το «σύστημα Ανδρουλάκη». Μόλις έκλεισε η «ΠΡΩΤΗ» και σταμάτησε τις εκδόσεις έγινε εργολάβος δημοσίων έργων και εξαγόρασε την εταιρία «Τσίπρας ΑΤΕ», του Παύλου Τσίπρα – εμένα αυτό το όνομα κάτι μου λέει αλλά είναι και αδύνατη η μνήμη μου… δεν ξέρω-, με λίγα λόγια ο Καλογρίτσας μου βγήκε πιο αριστερός και από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Εκστασιάστηκα!

Συνεχίζοντας την μελέτη διαπίστωσα βέβαια πως έχει μια κουμπαριά με τον Πάνο Καμμένο. Εκεί ξενέρωσα.  Σκέφτηκα όμως να του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία… όπως δίνω γενικά εγώ γιατί είμαι και λίγο «θύμα».  Και ευτυχώς Παναγία μου, γιατί έπεσα σε αυτή τη φωτογραφία την οποία και σας παραθέτω χωρίς περαιτέρω σχόλια:

Άντρας κιμπάρης και με διασυνδέσεις ο Καλογρίτσας.  Να τα λέμε και αυτά.
Τέλος, πήρα το «τηλεκουμάντο» και έψαχνα σε ποιο νούμερο να αποθηκεύσω τη συχνότητα του καναλιού του. Επιτέλους λίγο ποιότητα στα ΜΜΕ είπα και κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ σκεφτόμουν πως σήμερα είμαι ευγνώμων γιατί θα πάρει κανάλι ο Καλογρίτσας.

Μεσολάβησαν μετά κάτι πληροφορίες για βοσκοτόπια και τα λοιπά, αλλά εγώ σημασία δεν έδωσα, καθώς αποφάσισα πως στη θέση του «Μεγάλου Καναλιού», στο 4, θα μπει ο Καλογρίτσας.

Και έρχεται αυτή η ριμάδα η Δευτέρα και μαζί της η δήλωση του Νίκου Παππά και κόβονται τα πόδια μου.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ;;;;

Τόσα βράδια δήλωνα ευγνώμων για τον λάθος άνθρωπο; Είχα πλάσει μια άλλη πραγματικότητα;

Θεέ μου… ζαλίστηκα. Ένα νερό.

 Και τι θα πει «ζήτησε 48ωρη αναβολή»;

 Συνεχίζεται η ροή των ειδήσεων… ζαλισμένη εγώ, απογοητευμένη από τον εαυτό μου που πάλι επικεντρώθηκα στο λάθος άντρα… αρχίζω να βγάζω τα μαύρα και τα cd της Μαρινέλλας.

Ψάχνω μπροστά μου τι θα πιω, και η μόνη σκέψη που με παρηγορεί είναι πως δεν μπορεί, κάτι θα έχει πάρει από τον πατέρα του. Ας ψάξω και τα  best της Ρίτας.
Κάπου εκεί ήρθε η απάντηση από τη ΓΓΕΕ. Καλογρίτσας έξω!

Μια δουλειά είχε ο άχρηστος να κάνει, να βρει την πρώτη δόση. Μία δουλειά και αυτή δεν μπόρεσε να την κάνει.

Χρήστο μου την πάτησες σαν τον Ανδρέα. Ο Γιωργάκης δεν έμαθε ποτέ ποδήλατο και ο Γιάννης Βλαδίμηρος έχασε 3.000.000 ευρώ για δύο διανυκτερεύσεις.
Εσύ τα εγγόνια σου τα γέμισες με αναμνήσεις και παραμύθια της αριστεράς, και ο γιoς σου θα έχει να  λέει για τον Σαββίδη, τον Αλαφούζο και τον Κυριακού.

Ξεκίνησα με το «Άνοιξε Πέτρα για να μπω» και ακόμα μαύρα φοράω η γυναίκα…
Τούτων δοθέντων (για όποιον δεν ξέρει τη φράση δεν ακούει τον Τσακαλώτο),

Ιβάν Σαββίδη- που μόλις πλήρωσες την πρώτη δόση, το 4 του «τηλεκουμάντου» μου, σου ανήκει δικαιωματικά.

Ξεκίνησα για εσένα να βλέπω και το “Americans” και να διαβάζω και Ρώσους συγγραφείς.

Θα γίνω και ΠΑΟΚ για εσένα Ιβάν Σαββίδη.

Σε περιμένω!

Υ.Γ.: Παράκληση: Αν και το απέκλεισες σε δηλώσεις του, ξανασκέψου το ζήτημα του Alpha, να μας μείνει η Ελένη τουλάχιστον.

Υ.Γ.2: Σοβαρό ύφος αυτή η εβδομάδα δεν έχει.

Με βαθύτατη εκτίμηση

Η Ξανθιά

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.