Η μεγαλη εξαπατηση

Πρωτοφανή εμπαιγμό 900.000 συνταξιούχων εκ μέρους της κυβέρνησης συνιστά η απόσυρση της προσφυγής ενός συνταξιούχου για τα αναδρομικά του ΛAΦKA, ο οποίος αποδείχθηκε ότι είναι ο διευθυντής του γραφείου του υφυπουργού Οικονομίας, Πέτρου Δούκα. Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι ο «συνταξιούχος» ενήργησε αυτοβούλως.

Κατά τη δίκη ενώπιον του Eλεγκτικού Συνεδρίου και παρόλο που η εισήγηση ήταν υπέρ του συνταξιούχου, αυτός παραιτήθηκε αιφνιδίως από την ένστασή του, την οποία και θα κέρδιζε, όπως όλα έδειχναν. Όπως έγινε γνωστό είναι διευθυντής του γραφείου του υφυπουργού Οικονομικών Π. Δούκα!

Πρόκειται για απίστευτη εμπλοκή στη δικαστική δικαίωση των συνταξιούχων με βαρύτατες κυβερνητικές ευθύνες και μάλιστα πρωτοφανή που οδηγεί σε νέα παράταση τη δικαίωση των συνταξιούχων, που θα πρέπει να περιμένουν να γίνουν άλλες δίκες, με βάση δύο εφέσεις που έχει ασκήσει το Δημόσιο.

Ενέργεια σαν και αυτή δημιουργεί μείζον πολιτικό θέμα και εκθέτει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση, που εμφανίζεται να προσπαθεί πάση θυσία να κερδίσει χρόνο και χρήμα παραπλανώντας εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχους.

Ταυτόχρονα με κυβερνητική ευθύνη ανοίγει ένας νέος απίστευτος κύκλος ταλαιπωρίας των υπόλοιπων συνταξιούχων, που θα πρέπει τον προσεχή Ιούνη να ξαναζήσουν τον συνωστισμό και την καταταλαιπώρησή τους ενώπιον των αρμοδίων κρατικών υπηρεσιών και άλλων ταμείων, προκειμένου να ανανεώσουν τη διακοπή της παραγραφής και την ελπίδα επιστροφής των χρημάτων τους. Και η διαδικασία αυτή θα πρέπει να επαναλαμβάνεται ανά εξάμηνο.

Και ο πρωθυπουργός; Μήπως και πάλι δεν γνώριζε;

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.