Η φωνη του «Ραδιο Παρατηρητης 94fm», Ολγα Ιωαννιδου τωρα και πτυχιουχος

Της έκδοσης

70 νεαροί συμπολίτες μας, μέλη της φοιτητιώσας νεολαίας της πόλης μας, παρέλαβαν χθες το πτυχίο τους από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Μια ορκωμοσία που τους έδωσε το πολυπόθητο πτυχίο αποτέλεσε ωστόσο την αφορμή «απαλοιφής», έστω και προσωρινά, της ιδιότητας του φοιτητή.

Ανάμεσά τους ήταν και η «κατά δική μας» Όλγα Ιωαννίδου, η διευθύντρια του «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» η οποία παρέλαβε το πτυχίο της με το θερμότερο χαμόγελό της, παρουσία της οικογένειάς της, φίλων και συνεργατών.

Η Όλγα αποτελεί πολύτιμο μέλος της «οικογένειας» του «ΠτΘ» εδώ και δύο χρόνια, ιδιότητα που «υπηρέτησε» με περισσή ευκολία κατά τα χρόνια αυτά, παράλληλα με τις σπουδές της. Γεγονός διόλου τυχαίο για όσους την γνωρίζουμε δεδομένου του πολυτάλαντου χαρακτήρα της και της αγάπης της για την μουσική, με την οποία στην κυριολεξία ξυπνά και κοιμάται. Μια αγάπη που αποτιμάται και σε μία καταπληκτική, το λιγότερο φωνή, που πέραν του γεγονότος ότι την ακούτε καθημερινά μέσα από την συχνότητά μας, έχετε την ευκαιρία να ακούσετε και σε μουσικές της εμφανίσεις στην Κομοτηνή.

Η φωνή ή καλύτερα το «αηδόνι» του «ΠτΘ» λοιπόν όπως την χαρακτηρίζουμε, έλαβε το πτυχίο της και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε λιγότερο από περήφανοι για την προσωπική της επιτυχία αλλά και ευγνώμονες προς το Πανεπιστημιακό Ίδρυμα της περιοχής μας, που όπως έχει γίνει με αρκετούς εκ των συνεργατών μας, ήταν αυτό που την έφερε κοντά μας.  Κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Ολγή μας τα συγχαρητήριά μας και ευχόμαστε να είμαστε, εφόσον το επιλέξεις, σε θέση να συνεχίσουμε να αποτελούμε κομμάτι της πολύτιμης ευχής για «καλή σταδιοδρομία».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.