Γιατι εισπραττουν μονο;

Γιατί ο εισπράττων 5 κατοστάρικα το μήνα από το ταμείο ανεργίας δεν προσφέρει τίποτα γι’ αυτά τα 5 κατοστάρικα;;;
 
Δενδροφύτευση ας πούμε… Καθαρισμό του δάσους ας πούμε… Σχολική φύλαξη. Καθαριότητα της πόλης!!! Δημοτική αστυνομία!!! Γιατί να μην ασχολούνται σε μια ιδιωτική ή ακόμα και οποιαδήποτε κρατική δουλειά;
 
Λέω… «ΑΝ» του πούνε πάνε υποχρεωτικά σε μια δουλειά και ο εργοδότης τη μόνη υποχρέωση που θα έχει είναι να σου κολλάει 10 ένσημα το μήνα και τίποτα παραπάνω. Ποιος εργοδότης δεν θα δεχθεί και εκτός αυτού θα συντηρείτε και το ταμείο του ΙΚΑ!!!
 
Και το σπουδαιότερο από όλα; Δεν θα μπορεί να κάνει μια οποιαδήποτε μαύρη δουλειά… Ξέρετε σήμερα πόσοι έχουν ταμείο ανεργίας και δουλεύουν μαύρα;;; Αυτή η «υπέρ-δημοκρατία» μπορεί να με θεωρήσει παράλογο αλλά πρέπει να ξανά σταθούμε στα πόδια μας γι’ αυτό λένε: «Δεν έχει σημασία πόσες φορές θα πέσεις άλλα πόσες θα σηκωθείς» Και για να σηκωθείς πρέπει να βάλεις κάτω τα χέρια σου, και πολλές φορές να «στύψεις» το μυαλό σου για να κατεβάσει ιδέες!
 
Έτσι για ν’ αρχίσουμε σιγά σιγά να ξε-διαστρεβλώνουμε την πραγματικότητα, όχι κατά πώς μας αρέσει, με αντικειμενική λογική, απλά.
 
Εξάλλου το λέει και η παροιμία… «Όχι όπως ξέραμε άλλα όπως βρήκαμε». 

Ναι, πλαστικό χρήμα παντού!!!

Εγώ προσωπικά θα της βγάλω το καπέλο «που λέει και ο λαός μας» της κυβέρνησης, εάν τα καταφέρει και επιβάλλει τη χρήση υποχρεωτικού πλαστικού χρήματος σε όλες τις συναλλαγές και προς όλες τις κατευθύνσεις χωρίς τις γνωστές εξαιρέσεις και τα κυβερνητικά τερτίπια. Φτάνει πια έχουμε χορτάσει από τέτοια, μπουχτίσαμε.
 
Πιστεύω πως με τον τρόπο αυτό θα εισπράξει αφενός τον ΦΠΑ και ενδεχομένως χρόνο με το χρόνο να μειώσει και τη φορολογία που κάθε μέρα κάτι βρίσκουν και τη φουσκώνουν και έτσι μπορεί να πάρει μπροστά η οικονομία μας.
 
Θέλει πολιτικό θάρρος λοιπόν και τόλμη, τίποτα άλλο. Για να δούμε θα τα καταφέρει ή θα αρχίσουν πάλι κάτι συντεχνίες και συστηματικοί φοροφυγάδες τη γκρίνια και θα αρχίσουμε ξανά τις εξαιρέσεις.
 
Δεν ξέρω γιατί άλλα είμαι αισιόδοξος!!! 

Είχε δίκιο ο Κοέλιο

Κάνετε λάθος να μην πιστεύετε την γνωστή θεωρία του Πάολο Κοέλιο
«Ότι αν θέλεις κάτι πολύ, όλο το σύμπαν συνωμοτεί να το πετύχεις»
Τι δεν καταλαβαίνετε; Δείτε τον Λεβέντη στη βουλή και θα καταλάβετε!!!
Μα πόσο ΛΕΒΕΝΤΗΣ είναι τελικά; Χαρά στην υπομονή του. 

Αληθινό!

Όταν τολμάς χάνεις για λίγο το βήμα σου.
Όταν δεν τολμάς χάνεις για πάντα τον εαυτό σου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.