Επιτελους φως για την Εκθεση Θρακη;

Της έκδοσης

Ένα από τα θέματα στα οποία έχουμε αναφερθεί συχνά, είναι η πανελλήνια έκθεση Θράκη, που είχε μετασχηματιστεί σε Πανελλήνια έκθεση Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, (ελέω διαπεριφερειακής συνείδησης) και τα τελευταία χρόνια, ακόμα και πριν τον κορωνοϊό, είχε λάμψει… δια της απουσίας της.

Φαίνεται λοιπόν, τουλάχιστον από το πρόγραμμα που παρουσιάστηκε την Τρίτη στην επιτροπή διαβούλευσης ότι η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση ΑΜΘ έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα δράσης της Περιφέρειας, τουλάχιστον ως κονδύλι, με το ποσό των 24.500 ευρώ.

Φυσικά αυτό είναι μόνο το πρώτο βήμα, μιας και χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά για να υλοποιηθεί η έκθεση, επειδή όμως βρισκόμαστε και σε προεκλογική περίοδο, τίποτα δεν είναι απίθανο. Για το αν βέβαια η έκθεση θα μετασχηματιστεί ώστε να μπορέσει να έχει αποτέλεσμα σε βάθος χρόνου και να μπορέσει να διαρκέσει, για αυτό θα μας επιτρέψετε να επιφυλαχθούμε μέχρι να δούμε τι θα γίνει.

Άλλωστε το γεγονός ότι εντάχθηκε στο πρόγραμμα δράσης δεν σημαίνει πως θα γίνει, μιας και σε αυτό υπάρχουν πολλά που εντάχθηκαν, αλλά ποτέ δεν προχώρησαν, ή ποτέ δεν ολοκληρώθηκαν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Μελέτη αποκατάστασης του παλιού δικαστικού μεγάρου Κομοτηνής, η οποία δημοπρατήθηκε πριν την ύπαρξη της αιρετής Περιφέρειας, και λόγω δικαστικής διαμάχης, συνεχίζει να εγγράφεται, κάθε χρόνο ανελλιπώς, βρέξει χιονίσει.

Ας ελπίσουμε πως στην περίπτωση της έκθεσης, θα είμαστε πιο γρήγοροι.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.