Επηλθε ισορροπια

Της Έκδοσης

Επανήλθε η ισορροπία στο εγχώριο «σύμπαν» ευτυχώς. Και μη χειρότερα να λέμε, καθώς πρωί πρωί ξυπνήσαμε με τη νέα ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος με 9+1, 10 συνολικά, ερωτήματα προς τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, για την φερόμενη βίλα στο Σούνιο.

9+1, 10 συνολικά ερωτήματα, επιτακτικά βεβαίως απαντήσεων βεβαίως δεδομένου ότι το πρώτο 24ωρο της δημοσιοποίησης του «σκανδάλου» ο άμεσα φερόμενος, ο Αλέξης Τσίπρας, δεν έδωσε πειστικές τοιαύτες. Ευτυχώς όμως για σύσσωμο το πανελλήνιο και οι ερωτήσεις τέθηκαν, διπλασιασμένες όπως ανέφερε στην ανακοίνωσή του το κυβερνών κόμμα δεδομένης και της καθυστέρησης στην απάντηση, η οποία όμως ήρθε…και ήρθε και με αποδεικτικό υλικό, ήτοι τα συμβόλαια μίσθωσης των εξοχικών κατοικιών που νοίκιαζε ήδη από το καλοκαίρι του 2015 και ο «νικητής» της μονομαχίας αναδείχθηκε, διαφορετικός φαντάζομαι ανάλογα το πολιτικό «μετερίζι» του καθενός.

Και η ισορροπία επανήλθε, ευτυχώς ξαναλέμε, γιατί μία παραπάνω αναταραχή την είχαμε, όχι βεβαίως για τα ζητήματα του κορωνοϊού και της επιβίωσής μας τώρα αλλά και την επόμενη μέρα αυτού, αλλά επ’ αφορμής της γνησιότητας του Ε9 των πολιτικών μας εκπροσώπων. Γιατί ως γνωστόν ο Ελληνικός, και όχι μόνο, λαός κατεβαίνει στις κάλπες και επιλέγει αφού πρώτα ρίξει μια ματιά στο πόθεν έσχες των υποψηφίων.

Επανήλθε βεβαίως βεβαίως η ισορροπία στο εγχώριο πολιτικό σύμπαν και στο δικό μας, που πολιτικοί δεν είμαστε, αλλά όσο να πεις γεμίσαμε ερωτηματικά. Ευκαιρία λοιπόν να επιστρέψουμε στα τρέχοντα, λιγότερο σημαντικά, αυτά τα περί της υγείας μας, της βιωσιμότητάς μας την επομένη, του βιοπορισμού, των απολύσεων, των εξώσεων και των πλειστηριασμών κ.ο.κ.

Εύγε!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.