Εκλογων παραλειπομενα…

Της Έκδοσης

Ο Χριστόδουλος Τοψίδης αναδείχθηκε το βράδυ της Κυριακής, νέος Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ καταφέρνοντας να μειώσει τις απώλειές του σε σχέση με τις απώλειες του νυν Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου, δεδομένης και της μεγαλύτερης αποχής σε σχέση με τον α’ γύρο των αυδιτοικητικών εκλογών.

Πέραν του νέου Περιφερειάρχη ωστόσο αρκετά ήταν τα παραλειπόμενα που σχολιάζονται στην τοπική μας κοινωνία, όπως για παράδειγμα η παρουσία του πρώην βουλευτή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ κ.Δημήτρη Χαρίτου και της επικεφαλής της παράταξης «ΠΟΛΗ-τική Ανατροπή» κ.Ελένης Λαφτσή στο εκλογικό κέντρο του κ.Τοψίδη στην Κομοτηνή, και μάλιστα από τους «πρώτους» για τα συγχαρητήρια.

Η έτερη παρουσία που σχολιάστηκε ή μάλλον παρουσίες είναι αυτές στελεχών της παράταξης «ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΔΥΝΑΤΑ» που διεκδίκησε τον Δήμο Κομοτηνής, που βρέθηκαν και γιόρτασαν την νίκη Τοψίδη, με πολλούς να δίνουν πολιτική χροιά στην παρουσία, ως άλλη αναφορά στην έλλειψη στήριξης του κ.Μέτιου στην παράταξη Γραβάνη, παρά το γεγονός ότι προέρχονται από τον ίδιο πολιτικό χώρο, αυτόν της ΝΔ.

Τέλος και ίσως τραγελαφικό το γεγονός ότι οι προχθεσινές εκλογές συνέπεσαν με το σπάσιμο αγωγού της ΔΕΥΑΚ στο κέντρο της πόλης, επί της οδού Ορφέως, για την αποκατάσταση της οποίας τα συνεργεία της επιχείρησης εργάζονταν έως και τα ξημερώματα. Ωστόσο λόγω του κλεισίματος της οδού Ορφέως λίγο μετά τις εννέα λόγω της πολυκοσμίας στο εκλογικού του κ.Τοψίδη φορτηγό όχημα που μετέφερε χώμα δεν μπορούσε να διέλθει από το σημείο, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί σε παρακάμψεις.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.