Δημοκρατια η ολιγαρχια;

Όταν οι «λίγοι» έχουν φτιάξει τρόπους και μεθόδους ώστε να επιλέγονται πάντα αυτοί οι ίδιοι, τότε στην ουσία καταλύεται η έννοια της δημοκρατίας σύμφωνα με τον ορισμό της.
 
Σύμφωνα λοιπόν με τον ορισμό της Δημοκρατίας, η διοίκηση «πρέπει» να είναι στα χέρια των πολλών και όχι των «ολίγων»! «Ο λαός στην εξουσία που έλεγε και ο Ανδρέας Παπανδρέου»!!! Είναι όμως έτσι στη χώρα μας; Στη δική μας χώρα, η διοίκηση ΔΕΝ είναι στα χέρια των πολλών αλλά στα χέρια λίγων και μάλιστα των ίδιων «λίγων» πάντα, οι οποίοι εναλλάσσονται στην άσκηση της εξουσίας.
 
Και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχουμε «αντιπροσωπευτική δημοκρατία»! Οι «πολλοί» επιλέγουν «λίγους» και τους μεταβιβάζουν όλα τα δικαιώματά τους στην άσκηση της εξουσίας. Όταν όμως οι «λίγοι» έχουν φτιάξει τρόπους και μεθόδους ώστε να επιλέγονται πάντα αυτοί οι ίδιοι, τότε στην ουσία καταλύεται η έννοια της δημοκρατίας σύμφωνα με τον ορισμό της.
 
Και με το δίκιο σας θα με ρωτήσετε. Για ποια δημοκρατία μιλάμε;;;
 
 
 
 

Τα «δήθεν» του  ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ και ένα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

 
Επειδή διαβάζω διάφορα φοβερά και τρομερά που υποτίθεται «ΔΗΘΕΝ» ότι περιλαμβάνονται στο Μνημόνιο, (σε πoιο απ’ όλα;) όπως «ΔΗΘΕΝ» η κατάργηση των θρησκευτικών κι εθνικών εορτών, έχω σήμερα να σας κάνω μια τρομακτική αποκάλυψη.
 
«ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ»
 
Οι «άθλιοι» δανειστές μας θα επιβάλλουν περιορισμούς και στο σεξ. «ΔΗΘΕΝ» για κάθε σεξουαλική πράξη άνω των δυο την εβδομάδα θα επιβάλλεται πρόστιμο από 300 έως 500 ευρώ ανάλογα την ηλικία.  Στο Μνημόνιο δεν διευκρινίζεται αν ως σεξουαλική πράξη νοείται κι ο αυνανισμός. Το αποκλείω όμως… Διότι διαφορετικά θα γίνει επανάσταση. Στην Ελλάδα η μα@ακία δεν κόβεται με τίποτα… Είναι εθνικό μας σπορ. Κανένας πολιτικός δεν θα μπορούσε να ζήσει αν του την κόψεις!!! Μετά τα 65 είναι ελεύθερες όλες οι μορφές σεξ. Άρα εμείς απαλλασσόμαστε  και «τραβάμε» προς την ελευθερία!!!
 
Οι δανειστές μας δουλεύουν πολύ για να έχουν να μας δανείζουν, τι νομίζουν ότι εμείς είμαστε σαν αυτούς, κάθε Σάββατο 5 με 6 το απόγευμα;;; «ΔΗΘΕΝ»
 
Άντε βρε δώστε κάνα φράγκο, ξεμείναμε!!!
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.