Ασεβεις παντου, ασεβεστατοι στο Κοινοβουλιο

Χθες μάλλον η τραγικότητα ήταν το βασικό χαρακτηριστικό της ημέρας. Όχι μόνον για την απώλεια των τριών παλικαριών που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος στο Αιγαίο, ένα γεγονός τη λύπη για το οποίο μεγέθυνε ακόμα περισσότερο η ανευθυνότητα ενίων να το συνδέσουν και με άλλα «βαρύτερα», χαρακτηρίζοντάς το ως Ίμια της Αριστεράς, γράφοντας και ό,τι άλλο κατά το δοκούν έρχονταν στο νου του καθένα.
 
Όλο αυτό το αλγεινό κλίμα για τις χιλιοταλαιπωρημένους έλληνες –φυσικά και δεν ταλαιπωρούνται όλοι, είναι εξάλλου γνωστό ότι τη χώρα τη νέμονται κάποιες δεκάδες εκλεκτών- ήρθε να επιδεινώσει η ακρόαση των τεκταινόμενων στο ελληνικό κοινοβούλιο, που χθες συζητούσε το ζήτημα της ευταξίας του τηλεοπτικού τοπίου στη χώρα μας.
 
Ένα Κοινοβούλιο, βεβαρυμμένο με χιλιάδες αμαρτίες, όσον αφορά στους εκπροσώπους των δύο μεγάλων κομμάτων που γεύτηκαν όλα τα καλά της εξουσίας μετά τη μεταπολίτευση, της Νέας Δημοκρατίας και του ΠαΣοΚ, που όσες φορές και να το διακήρυξαν ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΧΕΡΙ ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.
 
Ένα Κοινοβούλιο, που οι μάσκες «τιμιότητας» των εκπροσώπων των δύο μεγάλων κομμάτων είναι ορατές σε κάθε τους κίνηση, ανήμπορες πλέον να κρύψουν το πραγματικό πρόσωπο όσων παρότι πολιτικοί διαπλέχθηκαν με τα επιχειρηματικά συμφέροντα και τους μιντιάρχες, κάνοντας του όλα τα χατήρια προκειμένου να κρατήσουν εμφανώς τους χρυσούς κοινοβουλευτικούς μισθούς και αφανώς όλα τα μεγάλα διαχειριστικά πακέτα.
 
Ένα Κοινοβούλιο, θίασος σκιών, νεοδημοκρατών και πασόκων, που κόπτεται για διαφάνεια, για συνταγματικότητα, για δημοκρατία και υπέρ των δικαιωμάτων του λαού, που όλα τους τα χρόνια, ουδέν έπραξε για να αποδώσει μια αξιοπρεπή πατρίδα.
 
Ένα Κοινοβούλιο, σκιών, με τσακισμένο και το προσωπείο των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, γιατί άλλα είπαν και άλλα έπραξαν, αφού έπρεπε αυτό-την πολιτική διβουλία ως πολιτικοί ευθύνης να την έχουν αποφύγει.
 
Ένα Κοινοβούλιο, που αγνοεί ακόμη και τους κανόνες λειτουργίας του, που ασελγεί επί του διαλόγου, που φωνασκεί, που διακόπτει, που ασχημονεί, χωρίς αυτοκριτική όσων κυβέρνησαν κι απέτυχαν παταγωδώς, επί όσων τώρα επιχειρούν να πάνε τον τόπο ένα βήμα μπροστά, ή κι ένα βήμα μπορεί πίσω(μένει όμως να το δούμε αυτό). Γιατί ό,τι ξέρουμε είναι ότι η πληρωμένη ενημέρωση πρέπει να σταματήσει, το νταβατζιλίκι πολιτικής και επιχειρηματιών πρέπει να σταματήσει, και για την πολιτική και για την ενημέρωση. Κι αν κάτι πέτυχαν επ’ αυτού οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η ελληνική κοινωνία οφείλει να το χαιρετίσει!!! Γιατί είναι η πληγή που κακοφόρμησε και σαφώς όσο κι ενάντιοι και κριτικοί κι αν ήμαστε στην κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αυτή την προσπάθεια δεν θα πρέπει κανείς εκ προοιμίου να την καταβαραθρώσει…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.