Αργο ψησιμο και καλο ανακατεμα

Από το σημειωματάριο του Γιάννη Βουλτσίδη

Ο καλός ελληνικός καφές, με τις πολλές φουσκάλες, γίνεται με καλό ανακάτεμα και αργό ψήσιμο. Η καλή μελέτη πάνω στη ζώσα πραγματικότητα, γίνεται με καλό ανακάτεμα των πηγών και τις φουσκάλες που αποκτιούνται επί των οδών, από το ψάξιμο των πηγών. Κι αφήνεις, πριν σερβίρεις, το χαρμάνι για κάποιο καιρό να κάτσει.
 
Αργό ψήσιμο και καλό ανακάτεμα δεν θέλουν σχεδόν όλα τα ωραία πράγματα! Ένα καλό «κρεβάτι» ας πούμε! Γι΄ αυτό ο Σταντάλ επέμενε: Βραδύτητα, πρώτη αρχή απόλαυσης!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.