Αψογοι οι επαγγελματιες

Το πλέον σημαντικό με την εκδήλωση τοπικής γαστρονομίας που πραγματοποιήθηκε στην Αίγειρο από το Σωματείο Ζυθεστιατόρων της πόλης μας ήταν η άψογη διοργάνωσή της, σε όλα τα επίπεδα. Σε επίπεδο σκηνοθεσίας και δομής, αλλά και στο επίπεδο του σκηνικού χώρου.
 
Τίποτα δεν ήταν αφημένο στην τύχη του, από τη σειρά των ομιλητών, το «σκηνικό» της εκδήλωσης στην σκηνή του Πολιτιστικού Κέντρου, τους πάγκους μαγειρέματος, τη βιντεοσκόπηση, την άνετη παρουσιάστρια, τους ομιλητές, τους προσκεκλημένους, τους μπουφέδες με τα ζεστά μαγειρεμένα φαγητά που καλυμμένα με σελοφάν περίμεναν το πέρας της εκδήλωσης, τους προσκεκλημένους παραγωγούς τοπικών παραδοσιακών προϊόντων κι όλα αυτά παρόντων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου Ανέστη Βαφειάδη, Σουλτάνας Λάϊου, Αντώνη Καμπουρίδη, Αργύρη Αργυρόπουλου, Αρχοντή Γκουντέλα, Κώστα Χατζηβλασίου και Τόλη Μοσχόπουλου που ήταν πανταχού παρόντες. Από τα κρασιά μέχρι την υποδοχή μέχρι… μέχρι…
 
Μπράβο τους σε όλα, και ευχές να παραμένουν πάντοτε στην πρωτοπορία, προκειμένου να κερδηθεί ο χαμένος χρόνος, κι οι επαγγελματίες με την εργατικότητά τους και τη δέσμευσή τους στην πράξη, όπως συνέβη και με την εκδήλωση και με την δημιουργία του Οδηγού, εργαζόμενοι συλλογικά να δημιουργήσουν μι αληθινή πατρίδα. Αληθινή ήτοι τίμια εργαζόμενη, χωρίς φανφάρες και χωρίς λόγια, με οδοδείκτη μόνο την πράξη…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.