Απο την εκδηλωση των Εστιατορων στην Αιγειρο στο συσσιτιο με louis vuitton

Πέρασαν μέρες και είπα να μην το σχολιάσω, αλλά από μέσα μου με έτρωγε, και δεν τα κατάφερα, γιατί και οι δυο περιπτώσεις ήταν πρόκληση
 
Ας πιάσω τα πράγματα με τη σειρά. Πριν λίγες μέρες έγινε στην Αίγειρο μια εκδήλωση με πρωτοβουλία του Σωματείου Εστιατόρων Ροδόπης, που πράγματι τάραξε τα νερά των επαγγελματικών σωματείων και εύχομαι να βρει μιμητές και από άλλα επαγγελματικά σωματεία για να σταματήσουν να είναι μόνο σωματεία-σφραγίδες και τα μέλη των διοικήσεών τους να μην το παίζουν και αρχι-συνδικαλισταράδες, γιατί η κατάντια του συνδικαλισμού στην Ελλάδα εν πολλοίς οφείλεται και σε αυτούς.
 
Αποδείχτηκε περίτρανα λοιπόν στην Αίγειρο ότι… όπου δεν μπαίνει ο κομματισμός τότε υπάρχει επιτυχία στα σωματεία! Και από κομματισμό είμαστε χορτάτοι και το απέδειξε στις τελευταίες εκλογές και η Ομοσπονδία, που δεν ανακατευτήκαν μόνο ντόπιοι αλλά και ξενοφερμένοι. Τέλος πάντων αυτά ανήκουν στο παρελθόν και απλά το αναφέρω για να δουν τα κομματόσκυλα (ΟΛΑ) ότι οι επαγγελματίες και μόνοι τους τα καταφέρνουν θαυμάσια. Πιστεύω ότι αν και το Σωματείο Εστιατόρων επιχειρούσε να κομματοποιήσει την όλη εκδήλωση  το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αποτύγχανε. Το όλο σχόλιό μου είναι για να πω και να ρωτήσω ακόμα μια φορά.
 
Πού ήταν οι σχεδόν 500 επιχειρήσεις που ασχολούνται με την εστίαση στο νόμο μας;
Γιατί στο φυλλάδιο (πανέμορφο και πολύ προσεγμένο) ήταν μόνο 75 επιχειρήσεις;
Έστω και έτσι, που ήταν αυτά τα 75 μέλη του Σωματείου;
Να γι αυτό δεν θα πετύχουμε ποτέ αγαπητοί επαγγελματίες!!!…     
Όσο για την πλατεία και το γεύμα αγάπης, πιστεύω ότι δεν απείχε του σκοπού του.
Γιατί; 1100 μερίδες δεν μοιράζονται στην πλατεία. Εκεί είναι μόνο για σαλτανάτι!!!
 
Το αποτέλεσμα; Να φεύγουν διάφορες κυρίες  με 4-5 σακούλες στο ένα χέρι και με τσάντα louis vuitton στο άλλο. Περίπου 300 μερίδες περίσσεψαν, (κάπου έπιασαν τόπο) και σίγουρα δεν πετάχτηκαν.  Τώρα αν η louis vuitton ήταν «μαϊμού» δεν το ξέρω!!! Πολύ καλή η προσπάθεια και μπράβο στους διοργανωτές, αλλά του χρόνου σε 5 συνοικισμούς της Κομοτηνής από 200 μερίδες!!!
 
Όσο Θέμη για τις προτροπές της «ειδικού» από πού να πάρεις μπύρες… Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά!!! Ντράπηκα για όσα χωρίς να θέλω άκουσα!!!… 

Ποιος  το φανταζότανε

Αν πριν από μιά δεκαετία, σας έλεγε κάποιος ότι θα έρθει η ώρα που κυβέρνηση στην Ελλάδα θα είναι ο Τσίπρας και τα «ορφανά»  του Μπανιά (Φλαμπουράρηδες, Φίληδες κ.α) από την άγνωστη οργάνωση ΚΚΕ Εσωτερικού-Ανανεωτική Αριστερά κι ότι ρυθμιστές των πολιτικών εξελίξεων θα είναι ο Καμμένος κι ο Λεβέντης, θα τον χαρακτηρίζατε τουλάχιστον «φαντασιόπληκτο”» ή «παλαβό». Έτσι;
 
Κι όμως σήμερα, καθώς μπήκαμε στο 2016, αυτή είναι η κυβέρνηση και καλείται να βγάλει τη χώρα από τη δεινότερη δοκιμασία της σύγχρονης ιστορίας της που την έφτασαν εδώ που την έφτασαν ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις των τελευταίων 40+ ετών .
 
Από την άλλη όμως αν κάποιος μάς έλεγε πριν 50+ χρόνια ότι θα πουλούσαμε την Κύπρο, ότι θα ζούσαμε την αποστασία, (με πόσα;) ότι θα ζούσαμε την «εθνοσωτήρια» δικτατορία, ότι θα γινότανε «μέγας» τραπεζίτης ο Κοσκωτάς, ότι θα κατηγορούσαν τον Καραμανλή για σοσιαλμανία, ότι θα ζούσαμε να δούμε τον εφιάλτη «Μητσοτάκη» πρωθυπουργό της ΝΔ, τον Τσοχατζόπουλο, τον Τσουκάτο, τον Λιάπη κ.α υπουργούς, τον Παπαγεωργόπουλο δήμαρχο «17 εκ €» που αποφυλακίστηκε επειδή έπασχε από «ευκοίλια», τον Κωστάκη και τον Γιωργάκη πρωθυπουργούς, μόνο και μόνο λόγω ονόματος, ότι θα αγοράζαμε υποβρύχια που έγερναν «ελεγμένα από τρεις υπουργούς», ότι θα κάνανε «συνεταιρισμό» το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, ότι θα μάς φέσωναν με 350 δις, ότι θα μάς έτρωγαν τις ασφαλιστικές εισφορές, ότι θα άφηναν τη νέα γενιά με χρέος 350 δις, ε, ναι, τότε θα μας έλεγαν σίγουρα παλαβούς και φαντασιόπληκτους. Αν δεν γινότανε όλα αυτά και «όχι μόνο», δεν θα κυβερνούσαν σήμερα πράγματι οι «τσιπροκαμμένοι».
 
Ποιος τους έφερε αυτούς;  Μα φυσικά οι άνθρωποι που μας κυβέρνησαν τόσα χρόνια, οι ιδεοληπτικοί, βλαμμένοι, ανίκανοι, ατζαμήδες, άχρηστοι, αυτή ήταν η ηγεσία της χώρας μας  κι ενός πολιτικού συστήματος που μας έριξε σε βαθιά παρακμή… Αν δεν ήταν αυτοί και δεν κάνανε αυτά,  τότε οι Έλληνες δεν θα ψήφιζαν τους σημερινούς εντάξει; 
 
Άντε και Καλή Χρονιά λεβέντες!!! 

Ο Δαίμων και μια διόρθωση

10 χιλιάδες για πέντε χρόνια είναι τα έξοδα για τις απομαγνητοφωνήσεις των πρακτικών του Επιμελητηρίου  και όχι 10 χιλιάδες το χρόνο όπως εγράφη στη στήλη «Οψεις-Απόψεις».
 
Ζητάμε συγγνώμη και επανορθώνουμε. «ΠτΘ»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.