Σχεδον 200 φοιτητες του Τμηματος Οικονομικων Επιστημων ορκιζονται στην Κομοτηνη

Σε δύο μέρες «έσπασαν» οι ορκωμοσίες, λόγω του μεγάλου αριθμού φοιτητών

Σχεδόν 200 φοιτητές του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών Κομοτηνής ορκίζονται την Τετάρτη 18 και την Πέμπτη 19 Μαΐου, στην πρώτη δια ζώσης ορκωμοσία του τμήματος μετά την πανδημία.

Οι ορκωμοσίες χωρίστηκαν σε δύο ημέρες, για να αποφευχθεί ο συνωστισμός, όμως και πάλι η προσέλευση ήταν πολύ μεγάλη την πρώτη ημέρα, μιας και πολλοί ήταν αυτοί που, μετά από τόσο καιρό, ήθελαν να είναι παρόντες σε αυτή την σημαντική στιγμή για τους δικούς τους ανθρώπους.

Όπως τόνισε ο Κοσμήτορας της Σχολής Κοινωνικών, Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών κ. Ευάγγελος Δρυμπέτας, θα πρέπει να διεκδικήσουν την επιτυχία, και το Τμήμα τους έχουν δώσει τις δυνατότητες, και σε αυτούς μένει να έχουν επιμονή. «Τις ικανότητες τις έχετε, την πείρα θα την αποκτήσετε, το τσαγανό όμως πρέπει να το έχετε, για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και τις αναποδιές» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Τμήματος κ. Κωνσταντίνος Χαζάκης, τόνισε πως με την ορκωμοσία τους οι απόφοιτοί τους κάνουν ένα μεγάλο βήμα στη ζωή τους. Η γνώση, τους θύμισε, είναι δύναμη, και τους ευχαρίστησε που προτίμησαν το Τμήμα της Κομοτηνής για να την αποκτήσουν. Παράλληλα έσπευσε να συμπληρώσει πως η γνώση αυτή επικαιροποιείται, και τους τόνισε πως πρέπει να προχωρήσουν σε μεταπτυχιακές σπουδές και επιμορφωτικά προγράμματα.

Τους θύμισε μάλιστα πως συνήθως στη ζωή μετανιώνουμε για αυτά που δεν κάναμε, παρά για αυτά που κάνουμε, και τους ζήτησε να τολμούν και να ανοίξουν τα φτερά τους στον κόσμο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.