Εκλογες στα τρια τμηματα της ΣΚΑΣ ΔΠΘ

Δύο νέοι πρόεδροι και μια «ανανέωση εμπιστοσύνης» στη θέση των Προέδρων

Εκλογές πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 21 Ιουλίου στα τρία τμήματα που συναποτελούν τη Σχολή Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του ΔΠΘ για την ανάδειξη νέου Προεδρείου.

Δύο νέοι Πρόεδροι, ο κ. Ηλίας Πετρόπουλος στο Τμήμα Γλώσσας Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνειων Χωρών και ο κ. Γεώργιος Τσιγάρας στο Τμήμα Ιστορίας Εθνολογίας αναδείχτηκαν από τη κάλπη στα Τμήματα της ΣΚΑΣ. Παράλληλα η κάλπη ανανέωσε την ψήφο εμπιστοσύνης στη κ. Μαρία Τζιάτζη στο Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας.

Όπως σημείωσε η αντιπρύτανης κ. Ζωή Γαβριηλίδου, «η εκλογική διαδικασία έγινε σε κλίμα άψογο». Η ίδια δεν παρέλειψε να απευθύνει «θερμά συγχαρητήρια στους νεοεκλεγέντες προέδρους και την επανεκλεγείσα Πρόεδρο. Συγχαρητήρια επίσης και στους Αναπληρωτές Προέδρους Μαρία Δημάση, Μανόλη Βαρβούνη και Γεώργιος Τσομής. Σήμερα κέρδισε η δημοκρατία στη Σχολή μας και είναι και αυτό μια ένδειξη ότι τα Τμήματα της Σχολής έχουν πια ωριμάσει και έχουν οριστικά αφήσει πίσω τους παθογένειες του παρελθόντος. Θερμά συγχαρητήρια στην Κοσμητόρισσα της ΣΚΑΣ Πηνελόπη Καμπάκη Βουγιουκλή που διοργάνωσε με άψογο τρόπο την προκήρυξη και την εκλογική διαδικασία, αλλά και στις Εφορευτικές Επιτροπές στα τρία Τμήματα που με υποδειγματικό τρόπο χειρίστηκαν την όλη κατάσταση».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.