Διαδικτυακη παρουσιαση του βιβλιου «Πολιτιστικες Κληρονομιες, Νεες Αναγνωσεις – Κριτικες Προσεγγισεις»

Από το Εργαστήριο Λαογραφίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του ΤΙΕ ΔΠΘ την Παρασκευή, 26 Μαΐου

Στο πλαίσιο των επιστημονικών εκδηλώσεων του Εργαστηρίου Λαογραφίας και  Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023, ώρα 7.00 μ.μ., διαδικτυακή παρουσίαση του βιβλίου «Πολιτιστικές Κληρονομιές, Νέες Αναγνώσεις – Κριτικές Προσεγγίσεις» των εκδόσεων Ars Nova, σε επιμέλεια των Βασίλη Νιτσιάκου, Γιάννη Ν. Δρίνη και Παρασκευά Ποτηρόπουλου.

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι: Βασίλης Δαλκαβούκης, Καθηγητής, ΤΙΕ, ΔΠΘ, Παρασκευάς Ποτηρόπουλος, Κύριος Ερευνητής στο Κέντρον Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών, συνεπιμελητής του βιβλίου, Γιάννης Ν. Δρίνης, Λαογράφος, Νεότερη Πολιτιστική Κληρονομιά, ΥΠΠΟΑ, συνεπιμελητής του βιβλίου, και Βάλια Κράββα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, ΤΙΕ, ΔΠΘ.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Καθηγητής Μ. Γ. Βαρβούνης, Κοσμήτορας Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών, Διευθυντής του ΕΛΚΑ.

Επιστημονική επιμέλεια και συντονισμός: Νάντια Μαχά-Μπιζούμη, Επίκουρη Καθηγήτρια, ΤΙΕ, ΔΠΘ.

Info

Ο σύνδεσμος συμμετοχής στη διαδικτυακή διάλεξη με Microsoft Teams είναι: https://bit.ly/3emZYSY

Για να συνδεθείτε στη συνεδρία της διάλεξης με υπολογιστή (Windows, Mac) ακολουθείστε τις οδηγίες: https://itc.duth.gr/msteams/ [Συμμετοχή σε συνεδρία (Windows, Mac)]
Για να συνδεθείτε στη συνεδρία της διάλεξης με κινητό(iOS, Android)ακολουθείστε τις οδηγίες: https://itc.duth.gr/msteams/[Συμμετοχή σε συνεδρία (iOS, Android)]

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.