52 Αποφοιτοι ορκιστηκαν στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνης

Τον όρκο ανέγνωσε ο Σαούγκος Ιωάννης με βαθμό 8,7

Συνολικά 52 απόφοιτοι ορκίστηκαν την Παρασκευή 12 Απριλίου στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, που έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο του Τμήματος, το οποίο γέμισε από φίλους και συγγενείς, που χειροκρότησαν τους αποφοίτους του τμήματος και τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο επόμενο βήμα της ζωής τους.

Όπως γίνεται πάντα στο ΤΕΦΑΑ, πριν την ορκωμοσία, έγινε χορευτική επίδειξη από φοιτητές του τμήματος, ενώ στη συνέχεια ο πρωτεύσας Σαούγκος Ιωάννης με βαθμό 8,7  ανέγνωσε τον όρκο  και ακολούθως βραβεύτηκε με τιμητική πλακέτα από την Ένωση Γυμναστών Βορείου Ελλάδας.

Τα πτυχία έδωσαν στους φοιτητές ο Αντιπρύτανης Διοικητικών Υποθέσεων και καθηγητής του Τμήματος Βασίλειος Γούργουλης και η Κοσμήτορας Ελένη Δούδα.

Ο κ. Γούργουλης, απευθυνόμενος στους φοιτητές, αναφέρθηκε στο δρόμο που διένυσαν για να φτάσουν στην αποφοίτηση, ενώ στάθηκε στα επαγγελματικά δικαιώματα που αποκτούν οι φοιτητές  με την παραλαβή του πτυχίου. Τους ευχήθηκε  καλή συνέχεια στη ζωή τους, ζητώντας να την απολαύσουν, και τονίζοντας πως ο εργασιακός τους βίος, θα είναι μόνο ένα κομμάτι της ζωής τους.

Από την πλευρά της η Κοσμήτορας  κ. Δούδα τόνισε πως η σημερινή μέρα πρόκειται για μια μέρα χαράς, δικαίωσης και επιβεβαίωσης όλης της προσπάθειας που έκαναν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, ξεπερνώντας πολλές προκλήσεις. Αυτές οι προκλήσεις όμως όπως εξήγησε τους έδωσαν τη δυνατότητα, τις γνώσεις και την εμπειρία να προετοιμάσουν και να οργανώσουν το μονοπάτι που θα τους οδηγήσει στην επαγγελματική τους ζωή.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.