Υπο των οδηγιων Φωτεινακη και Ζαντζα η νεα γενια του ΓΑΣ Κομοτηνη

Στόχος η δημιουργία μίας νέας φουρνιάς αθλητών

Με όπλο την τεχνογνωσία και την μεθοδικότητα συνεχίζονται καθημερινά οι προπονήσεις στον ΓΑΣ Κομοτηνή υπό της καθοδήγησης του Τάκη Φωτεινάκη και του Φώτη Ζάντζα με στόχο την ανάδειξη της νέας γενιάς αθλητών.

Ο Τάκης Φωτεινάκης μετά από 8 χρόνια παρουσίας στο Κατάρ επέστρεψε και ήδη έχει φέρει άλλη πνοή στον σύλλογο, γεμίζοντας ικανοποίηση και χαρά τον Γιάννη Πεταλωτή και τους συνεργάτες του. Οι προπονήσεις διεξάγονται με την βοήθεια των νέων τεχνολογιών με μοναδικό στόχο να έρθουν οι επιτυχίες στον σύλλογο της πόλης μας.

Υπό των οδηγιών του Τάκη Φωτεινάκη, το εφηβικό τμήμα του ΓΑΣ συμμετείχε στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος το 2009 ενώ η 8ετής παρουσία στα αναπτυξιακά τμήματα της Εθνικής Κατάρ έχουν καταστήσει τον coach ως έναν εκ των πλέον ειδικότερων στο κομμάτι της βελτίωσης νέων αθλητών.

Ο Φώτης Ζάντζας από την πλευρά του είναι ένας τρομερά εργατικός προπονητής, που θέλει συνεχώς να αναπτύσσει τις δεξιότητες και τις γνώσεις του γύρω από το κομμάτι της προπονητικής, εξ ου και παρακολούθησε το πρόγραμμα της FIBA.

Παράλληλα συνεχίζεται και ο προγραμματισμός του ανδρικού τμήματος του ΓΑΣ με τον Φωτεινάκη να έχει τα ηνία και εκεί με στόχο να συμβάλλει στην ανοδική πορεία του συλλόγου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.