Τρια λεπτα ηταν αρκετα για να ηττηθει η Δοξα Προσκυνητων!

Δόξα Προσκυνητών - Νέστος Χρυσούπολης 1-2 (+Gallery)

Το μεσημέρι της Κυριακής στον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της ΕΠΣ η Δόξα Προσκυνητών υποδέχτηκε την πολύ καλή ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης με τελικό νικητή τους φιλοξενούμενους με σκορ 1-2.
 
Οι 60 περίπου φίλοι(και των δύο ομάδων) που βρέθηκαν στο γήπεδο παρακολούθησαν ένα παιχνίδι στο οποίο κυρίαρχο ρόλο είχε η ομάδα του Νέστου ενώ η Δόξα είχε περισσότερο παθητικό ρόλο καθώς περίμενε τους φιλοξενούμενους με στόχο να χτυπήσει με τους γρήγορους επιθετικούς που διαθέτει στην αντεπίθεση.
 
Ο Νέστος ήταν αρκετά καλός και είχε πλήθος ευκαιριών όμως η ομάδα που έφτασε πρώτη στο γκολ ήταν η Δόξα που την πρώτη φορά που βρέθηκε με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή κατάφερε να πετύχει γκολ με τον Σιχλιμοίρη που στο 67' πλάσαρε ιδανικά για το 1-0.                Και ενώ όλοι έλεγαν πως η τύχη ήταν με το μέρος των γηπεδούχων, στο 78' σε μια φάση που δεν έμοιαζε επικίνδυνη ο Τσανάκτσογλου εκτέλεσε μακρινό φάουλ από τα αριστερά με τον Κελεσίδη να βάζει αυτογκόλ με το κεφάλι χαρίζοντας έτσι ένα φθηνό γκολ στους φιλοξενούμενους.
Τρία λεπτά αργότερα ο Κρολ έπειτα από ασίστ του Μιχαηλίδη έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
 
Το τελικό αποτέλεσμα είναι δίκαιο καθώς ο Νέστος ήταν αρκετά ανώτερος των γηπεδούχων που βέβαια αν είχαν περισσότερο την τύχη με το μέρος τους θα μπορούσαν να φύγουν με το θετικό αποτέλεσμα.
Μετά την ήττα αυτή η Δόξα βυθίστηκε στην προτελευταία θέση  με 8 βαθμούς.
Τώρα ακολουθεί διακοπή λόγω εορτών γεγονός που δίνει την ευκαιρία στην ομάδα να ξεκουραστεί τόσο σωματικά όσο και πνευματικά και να αναλογιστεί ο καθένας τι είναι αυτό που πρέπει να αλλάξει ώστε να πετύχει η Δόξα τους αγωνιστικούς στόχους που έχει θέσει.
 
Τέλος να σημειωθεί ότι ο αγωνιστικός χώρος παρ΄ότι πλαστικός ήταν αρκετά βαρύς και χρειάστηκε η σωτήρια-εθελοντική επέμβαση των εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών του Ερυθρού σταυρού Κομοτηνής που βοήθησαν σημαντικά στην άμεση βελτίωση του γηπέδου.

Το ρολόι της αναμέτρησης:
7' Δυνατό σουτ του Κοβάτση λίγο έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Νικολίτσα.
9' Μεγάλη ευκαιρία για τον Νέστο με τον ΜαΪδανό να σουτάρει από το ένα μέτρο με τον Νικολίτσα όμως να πραγματοποιεί πανέμορφη ενστικτώδη απόκρουση και να διώχνει σε κόρνερ.
23' Ο Παπαδόπουλος θα επιχειρήσει δυνατό σουτ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή  με την μπάλα να “σκάει” μπροστά στον Νικολίτσα και να τον αιφνιδιάζει διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ.
31' Ο Δραγανίδης από τα δεξιά πασάρει στον Σιχλιμοίρη που από το ύψος της μεγάλης περιοχής θα “πιάσει” δυνατό σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αθανασίου.
45+1 Ο Κοβάτσης θα κάνει ωραία κούρσα από τα αριστερά, θα μπει στην περιοχή με την μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
52' Ο Αρετάς θα βγάλει σέντρα από τα δεξιά με τον Φραγκούλη να “πιάνει” την προβολή όμως ο Νικολίτσας και πάλι ενστικτωδώς επέκρουσε και με τη συμβολή του Τρίχα η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο και έφυγε κόρνερ.
58' Ο Μπαντάνης σεντράρει από τα δεξιά όμως ο Λαδάκης, αν και ανενόχλητος, θα στείλει με κεφαλιά την μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της Δόξας.
59' Ο Ιωαννίδης από τα αριστερά θα κάνει παράλληλη πάσα αλλά πριν αυτή καταλήξει στον Βάσκο ο Παυλακάκης θα διώξει σε κόρνερ.
67' ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ. Σουτ του Δραγανίδη με την μπάλα να χτυπάει στην πλάτη του Ναουμίδη και να στρώνεται στον Σιχλιμοίρη που με ιδανικό πλασέ θα στείλει την μπάλα στην δεξιά γωνία του Αθανασίου για το 1-0.
78' ΓΚΟΛ.Εκτέλεση φάουλ του Τσανάκτσογλου από τα δεξιά στην “καρδιά” της περιοχής με τον Κελεσίδη να βάζει αυτογκόλ με κεφαλιά.
81' ΓΚΟΛ.Ο Μιχαηλίδης κάνει απίστευτη κούρσα από τα δεξιά και την κατάλληλη στιγμή “σπάει” στον Κρολ που με δυνατό σουτ θα νικήσει τον Νικολίτσα και θα κάνει το 1-2.
91' Απίστευτη ευκαιρία για την Δόξα όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γαβριήλ ο Κελεσίδης πήρε την κεφαλιά υποχρεώνοντας τον Αθανασίου σε μια εκπληκτική επέμβαση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Δόξα Προσκυνητών(Νίκος Μπαχαρίδης): Νικολίτσας, Πατούλιας(90' Γαβριήλ), Μόσχος, Σιδηρόπουλος, Βελή Μεμέτ(56' Κελεσίδης), Τρίχας, Δραγανίδης, Κρεμμύδας(46' Καραγιαννίδης), Σιχλιμοίρης, Βάσκος, Ιωαννίδης.

Νέστος Χρυσούπολης(Σάββας Καρυπίδης): Αθανασίου, Μπαντάνης, Φραγκούλης, Παυλακάκης, Ναουμίδης(56' Τσάκωνας), Λαδάκης, ΜαΪδανός(68' Μιχαηλίδης), Παπαδόπουλος, Κρολ, Κοβάτσης(90+2 Μούτσα), Αρετάς(65' Τσανάκτσογλου).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής:
 Άης Αβάτου – Απόλλωνας Παραλιμνίου 1-1
Δόξα Προσκυνητών-Νέστος Χρυσούπολης 1-2 (67′ Σιχλιμοίρης / 75′ Παυλακάκης, 78′ Κρολ)
Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 1-0 (38′ Μπερούκας)
Αετός Ορφανού-ΑΕ Διδυμοτείχου 1-0
Ορφέας Ξάνθης-Καβάλα 1-0
Ελπίς Σκουτάρεως-Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής 1-0

Η βαθμολογία μετά από 10 αγωνιστικές:
1. Απόλλων Παραλιμνίου 21
2. Ελπίδα Σκουτάρεως 21
3. ΑΟ Καβάλα 17
4. Νέστος Χρυσούπολης 17
5. Αετός Ορφανού 15
6. Άρης Αβάτου 14
7. ΑΕ Διδυμοτείχου 13
8. Ορφέας Ξάνθης 12
9. Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 11
10. Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής 8
11. Δόξα Προσκυνητών 8
12. Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 6

Για να δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα απο το παιχνίδι

κάντε κλίκ στην κεντρική φωτογραφία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.