Πλημμυρισε με παιδικες φωνες το παρκε του 2ου Λυκειου

Εικόνα από το μέλλον

Το πιο αισιόδοξο και ελπιδοφόρο μήνυμα της βραδιάς δεν ήρθε μόνο από τη μεγάλη πρόκριση του ΓΑΣ Κομοτηνή, ούτε από τους πανηγυρισμούς στις εξέδρες μετά το τέλος του αγώνα. Ήρθε λίγα λεπτά αργότερα, όταν το γήπεδο άρχισε σιγά σιγά να αδειάζει και το παρκέ γέμισε με μικρά παιδιά.

Με μπάλες στα χέρια, χαμόγελα και μάτια γεμάτα ενθουσιασμό, δεκάδες μικροί φίλαθλοι μπήκαν στο παρκέ και άρχισαν να κάνουν σουτ στις μπασκέτες, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή μέσα στον αγωνιστικό χώρο όπου λίγο πριν είχε γραφτεί μία ακόμη σπουδαία σελίδα για το μπάσκετ της Κομοτηνής. Άλλα πανηγύριζαν κάθε καλάθι, άλλα μιμούνταν τους αγαπημένους τους παίκτες και άλλα απλά ζούσαν το όνειρό τους μέσα σε μια ατμόσφαιρα γιορτής.

Ίσως τελικά αυτή να ήταν και η σημαντικότερη εικόνα της βραδιάς. Γιατί οι νίκες, οι τίτλοι και οι ανόδοι έχουν μεγάλη αξία, όμως το πραγματικό κέρδος για μια ομάδα και μια πόλη είναι να εμπνέει τη νέα γενιά. Αυτά τα παιδιά είναι το αύριο του αθλητισμού της Κομοτηνής, η συνέχεια του ΓΑΣ και γενικότερα του θρακιώτικου μπάσκετ.

Σε μια εποχή όπου ο αθλητισμός χρειάζεται υγιή πρότυπα, γεμάτα γήπεδα και εικόνες χαράς, το να βλέπεις μικρά παιδιά να τρέχουν στο παρκέ μετά από έναν τόσο μεγάλο αγώνα, δείχνει πως το μέλλον υπάρχει και μπορεί να είναι ακόμα πιο φωτεινό.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.