Συσπειρωση για την επιτευξη της παραμονης στην Ελπιδα Σαπων

Με ψυχολογία και πίστη για το διπλό στη Χρυσούπολη βρίσκονται όλοι στο «στρατόπεδο» των Σαπών

Κορυφώνεται το ενδιαφέρον στο φινάλε της Γ΄ Εθνικής με την Ελπίδα Σαπών να παίζει τα ρέστα της για την παραμονή. Συγκεκριμένα η ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου επιδιώκει τη νίκη απέναντι στον αδιάφορο βαθμολογικά Νέστο Χρυσούπολης την ίδια στιγμή που θέλει απώλεια βαθμών για τον Άρη Αβάτου ή τον Εθνικό Σοχού.

Ο Βασίλης Χαριτόπουλος και οι συνεργάτες του έχουν καταβάλει μεγάλη προσπάθεια παίρνοντας σπουδαίες νίκες ωστόσο στο φινάλε η Ελπίδα δεν κρατάει την τύχη στα χέρια της. Και αυτό γιατί εκτός από το διπλό στη Χρυσούπολη θέλει είτε ο Άρης Αβάτου να μην νικήσει την ΑΕ Διδυμοτείχου είτε ο Εθνικός Σοχού να μην επικρατήσει του Αετού Οφρυνίου.

Η ομάδα των Σαπών προέρχεται από την ισοπαλία με σκορ 2-2 με την Αλεξανδρούπολη με το γκολ του Ρομπέρ στο 93΄ να κρατάει την ομάδα του Χαριτόπουλου ζωντανή στην μάχη της παραμονής.

Παράλληλα υπάρχει μία κοινή επιστολή όλων των ομάδων που έχει σταλεί στην ΕΠΟ, στην οποία αιτούνται την μείωση των ομάδων που θα υποβιβαστούν ή ακόμα καλύτερα να μην υποβιβαστεί κανείς, καθώς θεωρούν ότι το πρωτάθλημα ενός γύρου δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα των ομάδων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.