Ζωντανη χαρη στον Ρομπερ η Ελπιδα Σαπων

Με γκολ στο 92΄ η Ελπίδα Σαπών πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με την Αλεξανδρούπολη FC

Ένα γκολ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ήταν αυτό που κρατάει την Ελπίδα ζωντανή στη μάχη της παραμονής καθώς απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας, τον οποίο δικαιούταν το ελάχιστο βάσει της εικόνας της αναμέτρησης απέναντι στην Αλεξανδρούπολη FC.  Έτσι λοιπόν το 2-2 έσωσε και μαθηματικά την ομάδα του Έβρου αλλά παράλληλα δίνει παράταση ζωής στην ομάδα των Σαπών που θα πάει στη Χρυσούπολη για το τρίποντο.

Πώς αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες

Ο Βασίλης Χαριτόπουλος επέλεξε τον Νταφόπουλο κάτω από τα δοκάρια, έχοντας στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά τους Τζωρτζάκη, Κωσταρέλη, Σιδηρόπουλο και Τσορτσανίδη. Στα χαφ αγωνίστηκαν οι Τριαντόπουλος, Φούντας έχοντας δεξιά τον Τοπάλι, αριστερά τον Ρομπέρ και τους Βάσκο, Φούντα να κυνηγάνε όλες τις φάσεις.

Ο Νίκος Ουσταμπασίδης επέλεξε τον Άγγελο Συριτούδη κάτω από τα δοκάρια, επιλέγοντας  στο κέντρο της άμυνας τους Πεταλωτή, Μπαρμπαγιάννη έχοντας δεξιά τον Ζώτο, αριστερά τον Δορουγιδένη και στα χαφ τους Κώστα και Άγγελο Πατσιώρα. Στη μεσαία γραμμή αριστερά ξεκίνησε ο Παπάζογλου, αριστερά το Τρανόπουλος και πίσω από τον προωθημένο Ρουμπιέ τον Μαλτέζο.

Η εικόνα της αναμέτρησης

Το πρώτο μέρος ήταν φτωχό σε θέαμα και συγκινήσεις με την Ελπίδα να βρίσκει δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα αλλά και στις δύο περιπτώσεις καταλογίστηκαν παραβάσεις. Συγκεκριμένα στο 29΄ ο Μπόζης έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του ωστόσο καταλογίστηκε ως οφσάιντ ενώ στο 35΄ ο Βάσκος έγινε αποδέκτης της μπάλας από τον Μπόζη στέλνοντας τη στα δίχτυα, ωστόσο καταλογίστηκε η παράβαση καθώς ο επιθετικός της Ελπίδας χρησιμοποίησε το χέρι του.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε όλα όσα δεν είχε το πρώτο. Συγκεκριμένα η Ελπίδα απείλησε στο 48΄ με το σουτ του Βάσκου, το οποίο απομακρύνθηκε ενστικτωδώς από τον Συριτούδη. Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 57΄ ο Τριαντόπουλος έπιασε ένα σουτ απίστευτης ομορφιάς δίνοντας στην ομάδα του το προβάδισμα. Πριν ακόμα όμως κοπάσουν οι πανηγυρισμοί καταλογίστηκε πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Δορουγιδένης από τον Νταφόπουλο και στο 60΄ ο Κώστας Πατσιώρας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο καταλογισμός του πέναλτι προκάλεσε εκνευρισμό στον πάγκο και τους ποδοσφαιριστές της Ελπίδας κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αποσυντονιστούν όλοι από το πλάνο τους. Αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Αλεξανδρούπολη κάνοντας την ανατροπή στο 77΄ με τον Μαλτέζο. Εκεί που όλα έδειχναν πως η ομάδα του Έβρου θα έφευγε με το τρίποντο, ο Ρομπέρ δεν είχε πει τον τελευταίο του λόγο και με το προσωπικό του τέρμα έφερε το παιχνίδι στα ίσα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Διαιτητής: Τσιλίκας (Καβάλας), Βοηθοί: Καρασαββαϊδης – Γεωργαντέλης

Ελπίς Σαπών (Χαριτόπουλος): Νταφόπουλος, Τζωρτζάκης, Τσορτανίδης, Σιδηρόπουλος, Κωσταρέλης, Φούντας (85΄ Καλογρανάς), Βάσκος, Τριαντόπουλος (Κρικέλλας), Μπόζης (76΄ Ευαγγέλου), Τοπάλι, Ρομπέρ

Αλεξανδρούπολη FC (Ουσταμπασίδης): Συριτούδης, Δορουγιδένης, Ζώτος, Μπαρμπαγιάννης, Πεταλωτής, Πατσιώρας Αγ. (90΄ Λίτσιος), Πατσιώρας Κ. , Μαλτέζος (90΄ Ευστρατιάδης), Τρανόπουλος (70΄ Θέμελης) , Παπάζογλου (53΄ Αμπραχαμιάν), Ρουμπιές (70΄ Γκαϊδατζής)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.