Ραντεβου την Κυριακη στο ΔΑΚ Κομοτηνης

Κάλεσμα για να γίνει ο κόσμος ο 12ος παίχτης του Πανθρακικού

Ο Γιώργος Μαυρίδης είναι γνωστός για τα Πανθρακικά του αισθήματα και απηύθυνε το δικό του κάλεσμα στην ποδοσφαιρική κοινότητα της Ροδόπης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

«Κυρίες και κύριοι, όπως δείχνουν τα πράγματα η άνοδος του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία και τα μπαράζ ανόδου είναι μία πραγματικά ψυχοφθόρα διαδικασία ανάμεσα σε ισάξιες και καλές ομάδες. Εμάς μας ενδιαφέρει να ανέβει ο ΠAΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΜΑΣ.

Ε, λοιπόν. Την Κυριακή η παρουσία και η συμπαράσταση των Κομοτηναίων φιλάθλων στις κερκίδες του ΟΠΑΠ ΔΑΚ Κομοτηνής θα πρέπει είναι συγκλονιστική και να θυμίσει ημέρες που ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ σκαρφάλωνε τις Κατηγορίες μέχρι που έφτασε στη SUPER LEAGUE. Θα είναι αδιανόητο να μην εμψυχώσουν, οι φίλαθλοι μας, τους ποδοσφαιριστές μας και με τις ιαχές τους, πάντα σε πολιτισμένο επίπεδο, να μη βάλουν αυτοί το πρώτο γκολ της αγαπημένης μας ομάδας, του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ!

Εξάλλου πληροφορηθήκαμε πως θα έρθουν και περίπου 100 Σερραίοι φίλαθλοι. Καλά θα κάνουν και θα έρθουν για να ενισχύσουν την ομάδα τους (Αμμουδιά). Εμείς οι φιλόξενοι Κομοτηναίοι φίλαθλοι θα τους καλώς ορίσουμε στην πόλη μας. Φυσικά από τις κερκίδες και τους φιλάθλους μας θα πρέπει η συμπαράσταση να ξεκινήσει πριν από την έναρξη του αγώνα και να σταματήσει μόνο με τη σφύριγμα της λήξης από το διαιτητή (ελπίζουμε να μη δούμε πάλι καμία ιδιαίτερη περίπτωση όπως αυτή του προηγούμενου αγώνα).

Και φυσικά να σταματήσει η ψυχολογική υποστήριξη και να αρχίσουν οι πανηγυρισμοί για τη νίκη που τόσο πολύ θέλουμε. Το παιχνίδι είναι κομβικό και ιδιαίτερα κρίσιμο και πρέπει όλοι να είναι αυτοί που πρέπει να είναι στον αγωνιστικό χώρο και στις κερκίδες. Θα πρέπει η λήξη της αναμέτρησης αυτής να βρει τον ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΜΑΣ έχοντας στη συγκομιδή του 7 βαθμούς. Ούτε έναν λιγότερο».

Ραντεβού λοιπόν την Κυριακή στις 17:00 στο ΔΑΚ Κομοτηνής…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.