Πανθρακικος: Λυγισε απο τις απουσιες και γνωρισε βαρια «φιλικη» ηττα στη Δραμα

Δυνατό «καμπανάκι» για την ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη

Την ήττα με 5-0 γνώρισε ο ελλιπής Πανθρακικός από τη Δόξα Δράμας εκτός έδρας σε φιλική αναμέτρηση, πληρώνοντας τις αρκετές απουσίες και δείχνοντας παράλληλα πως θέλει πολύ δουλειά ακόμα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Ο Πανθρακικός χωρίς τους τραυματίες Γιαννακιτσίδη, Σμάλη, Αρετά, Κασκαντάμη, Γκουτσίδη και Φουρλαταρα, με πολλές αλλαγές και νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα όπως οι νεαροί Γκουτάκης και Νικολαίδης, ήταν ανταγωνιστικός ένα εικοσάλεπτο μέχρι την στιγμή που δέχθηκε το πρώτο τέρμα και στην συνέχεια δεν άντεξε στην πίεση των Δραμινών που έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση.

Η Δόξα μπήκε καλά και στο 4′ σε σέντρα του Παπαδόπουλου το σουτ του 17χρονου νεοαποκτηθέντα φορ από τους Αμπελοκήπους Χατζηδημητρίου απομάκρυνε δύσκολα σε κόρνερ ο Κοτσακης, με τον Πανθρακικό στο 10′ με την σειρά του να έχει μια καλή ευκαιρία σε σουτ του Μπαϊκαρα με τους αμυντικούς να διώχνουν σε κόρνερ, από το οποίο η κεφαλιά του Λειβαδιώτη πέρασε άουτ.

Στο 17’ ο Πανθρακικός έχασε μια απίστευτη ευκαιρία όταν σε σεντρα του Παχούμη, ο Βάσκος σε κενό τέρμα από τα δυο μέτρα με εξουδετερωμένο τον Κολιοφούκα έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 19′ ωραία συνεργασία του Βάντερσον με τον δραστήριο και γρήγορο Χατζηδημητρίου, ο Λειβαδιώτης τον έσπρωξε και καταλογίστηκε πέναλτι με τον αρχηγό Τζελίδη να κάνει το 1-0.

Στο 26′ ο Πανθρακικός απείλησε πάλι με τον Βάσκο μετά από όμορφο συνδυασμό και προσποίηση του Χακάν από την σέντρα του Καλογρανά με τον Ανδρέα Μκρτσιαν να διώχνει με ωραία προβολή. Στο 29′ η άμυνα του Πανθρακικού κοιμήθηκε όταν από ωραία μακρινή μπαλιά του πολύ καλού υπό δοκιμή Πιτσόλη πίσω από το κέντρο βρήκε μόνο τον Μπλιο και σε τετ α τετ με πλασέ έκανε το 2-0 που ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος δεν ξεκίνησε καλά για τους Θρακιώτες και στο 46′ το μακρινό ξαφνικό σουτ του Πιτσόλη αιφνιδίασε τον Ζωγράφο που μπήκε ως αλλαγή κάνοντας το 3-0, ενώ στο 47′ σε σέντρα του Θεοδοσιάδη ο ανενόχλητος Παπαδόπουλος με κοντινή κεφαλιά έκανε το 4-0.

Στο 77′ το φάουλ του Χακάν, ο Μπεζυρτζής έβγαλε την μπάλα κόρνερ. Στο 85′ σε αντεπίθεση της Δόξας ο Κόντος με ωραίο πλασέ από πάσα του Ιορδανίδη έγραψε το τελικό 5-0. Στο 86′ ο Πανθρακικός έιχε μια ευκαιρία για το γκολ της τιμής αλλά ο Ερκάν έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Μπεζυρτζή.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γκαϊτατζής με βοηθούς τους Παυλίδη και Μπόιτσιο.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κυριάκος Κετσιεμενίδης): Κολιοφούκας (68′ Μπεζυρτζής), Καζαντζίδης (62′ Ρούτσης), Ντόσης (46΄Θεοδοσιάδης), Φραγκούλης (69′ Στάικος) Μκρτσιάν, Τζελίδης(46’ Κυριακίδης Σάββας), Μπλιός (46′ Χατζηκυριάκου), Παπαδόπουλος (76′ Γεωργιάδης), Χατζηδημητρίου (67′ Ιορδανίδης ) Βάντερσον (46′ Κόντος) Πιτσόλης.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Νικος Μπαχαρίδης): Κοτσάκης, Καλογρανάς, Γκουτάκης, Σιδηρόπουλος, Λειβαδιώτης, Χακάν, Μπαϊκαρά, Κωσταρέλης, Βάσκος, Νικολαϊδης, Παχούμης. Στο β’ μέρος έπαιξαν οι Ζωγράφος, Ομέρ, Ερκάν, Τσώλας, Γκαγκανας, Σαπνάρας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.