Οι μικροι τενιστες του ΣΑΕΦΑ σε τουρνουα στην Ξανθη

Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη το 3ο ενωσιακό πρωτάθλημα Αν. Μακεδονίας και Θράκης στην αντισφαίριση (κόκκινο και πορτοκαλί επίπεδο) στο οποίο συμμετείχαν 40 περίπου παιδιά ηλικίας 5 έως και 9 ετών.
 
Κατά τη διάρκεια του τουρνουά διεξήχθησαν αγώνες στα 2 νικηφόρα match – tie breaks στους 7 πόντους με δύο πόντους διαφορά για το πορτοκαλί επίπεδο και αγώνες σε ένα match – tie break στους 7 πόντους με δύο πόντους διαφορά για το κόκκινο επίπεδο. Εφαρμόστηκε το σύστημα Round robin (όλοι με όλους) και δόθηκαν μετάλλια και βραβεία σε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους.
 

Η ακαδημία τένις του ΣΑΕΦΑ Ροδόπης συμμετείχε με πέντε παιδιά. Στο πορτοκαλί επίπεδο με την Νικολέτα Κιοσσέ η οποία έπαιξε τρεις αγώνες των 2 tie breaks ο καθένας, κερδίζοντας και τους τρεις και την Ραφαηλία Γιανναράκη, η οποία επίσης έπαιξε τρεις αγώνες των 2 tie breaks ο καθένας, κερδίζοντας τους δυο.
 
Επίσης στο κόκκινο επίπεδο συμμετείχαν από τον ΣΑΕΦΑ Ροδόπης ο Κωνσταντίνος Χαριτόπουλος, ο Βολκάν Χούσκογκλου και η Μαριλένα Μαυρομάτη. Τα μικρότερα παιδιά της ακαδημία έδωσαν θαρραλέα το παρών κερδίζοντας γενναίους πόντους και εμπειρίες ζωής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.