Νικητης ο Μεγας στο ντερμπι των γειτονων

Κομψάτος Πολυάνθου – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 1-3 (+Gallery)

 Γειτονικό  ντέρμπι είχαμε το Σάββατο το μεσημέρι στο γήπεδο του Πολυάνθου για την 7η αγωνιστική της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης ανάμεσα στον τοπικό Κομψάτο και τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου.
Στη φετινή σεζόν βέβαια έχει χαθεί λίγο ο χαρακτήρας του τοπικού ντέρμπι καθώς η επικοινωνία των δύο χωριών παρά την μικρή απόσταση που τα χωρίζει είναι δύσκολη λόγω της πτώσης της γέφυρας του Κομψάτου, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να χρειαστούν 30 λεπτά για να φτάσουν στο γήπεδο καθώς ήρθαν μέσω Μωσαϊκού και περνώντας μέσα από το ποτάμι.
 
Στη μνήμη των θυμάτων της κακοκαιρίας στη Δυτική Αττική τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή .
Να σημειωθεί πως το πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού το παρακολούθησε η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας κ.Βούλα Ελευθεριάδου.
 
 Ο Μέγας Αλέξανδρος έφτασε στη νίκη με 1-3 σε ένα ματς με ελάχιστες φάσεις και παραμένει στο κυνήγι της πρωτοπόρου Δόξας Γρατινής.
Από την άλλη η ομάδα του Πολυάνθου μετά και από αυτή την ήττα παραμένει ουραγός στη βαθμολογία.                     
Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν την υπεροχή τους από το πρώτο ημίχρονο πετυχαίνοντας δύο γκολ στο 16' και το 36' με σκόρερ τον Γιαννακιτσίδη.
Το πρώτο προήλθε μετά από πάσα του Ογκουνσότο και το δεύτερο μετά από ατομική ενέργεια από τα δεξιά και ωραίο πλασέ.
 
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα του Ιάσμου πήρε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι ουσιαστικό.
Στο 67' οι γηπεδούχοι έβαλαν φωτιά στο παιχνίδι καθώς μετά από εκτέλεση φάουλ η μπάλα έφτασε στην περιοχή και συγκεκριμένα στον Καμμά που πάσαρε στον Θεοδωρίδη για να γράψει το 1-2 προ κενής εστίας μέσα από την μικρή περιοχή.
Το ματς ουσιαστικά τελείωσε 10 λεπτά αργότερα όταν ο Γιαννακιτσίδης έδωσε την μπάλα στον Καραμπάτσιο ο οποίος πολύ ψύχραιμα εκτέλεσε τον Διαμαλή  για το 1-3.

Το Ρολόι της αναμέτρησης:

5' Πρώτη μεγάλη ευκαιρία διπλή μάλιστα για τον Κομψάτο όταν ο Χατζηαντωνίου αστόχησε στο τετ α τετ με τον Παπουτσίδη και στην επαναφορά ο Ταβασίδης σημάδεψε ψηλά άουτ.

16' ΓΚΟΛΛ για τους φιλοξενούμενους. Στην αρχή της φάσης ο Γιαννακιτσίδης σημάδεψε την ρίζα του δοκαριού και στην επαναφορά μετά από πάσα του Ογκουνσοτο ξανά ο Γιαννακιτσίδης έστειλε την μπάλα ψηλά στην κλειστή γωνία του Διαμάλη για το 0-1.

36' ΓΚΟΛΛ και πάλι για τον Μέγα ο Γιαννακιτσίδης σκόρερ.Έκανε την κούρσα από δεξιά και πλάσαρε υποδειγματικά στην απέναντι γωνία της εστίας των γηπεδούχων.

39' Δεν μπόρεσε στο τετ α τετ ο Χατζηαντωνίου να μειώσει το σκορ καθώς το σουτ του μέσα από την περιοχή ήταν αδύναμο και μάζεψε εύκολα ο Παπουτσίδης.

67'ΓΚΟΛΛ Φάουλ για τον Κομψάτο η μπάλα φτάνει στην περιοχή και ο Καμμάς βρίσκει τον Θεοδωρίδη στην μικρή περιοχή που ανενόχλητος έγραψε το 1-2.

77'ΓΚΟΛΛ Κούρσα του Γιαννακιτσίδη που έμεινε όρθιος παρά τα τραβήγματα και έδωσε την μπάλα στον Καραμπάτσιο που με ωραίο σουτ έγραψε το 1-3.

90+2 Σουτ του Χουσείν μέσα από την περιοχή έδιωξε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων σε κόρνερ.

 90+3 Σε κόρνερ του Καραμπάτσιου από δεξιά ο Ντεμιρτσίδης τσίμπησε την μπάλα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια μικρή σύγχυση στην άμυνα των γηπεδούχων όμως ο Διαμαλής κατάφερε να μπλοκάρει.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Κομψάτος Πολυάνθου (Kωνσταντινίδης): Διαμαλής, Σταμπόλης, Κάμμας, Αμαξόπουλος, Χαμούζας, Μπεκήρ Σόφτα(76' Κουβαλάκης), Ψυλλάκης, Ταβασίδης, Βαμβακίδης(59' Θεοδωρίδης), Στογιαντσάκης(85' Χαλήλ), Χατζηαντωνίου

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου (Βιόπουλος): Παπουτσίδης, Βιόπουλος, Αχμέτ, Μπιλμιλής, Λειβαδιώτης(46' Χουσείν Σ.), Ντεμιρτσίδης, Παπαρούνας(63' Κατσικάρης), Κλης, Χουσείν Χ., Γιαννακιτσίδης, Ογκουνσότο(69' Καραμπάτσιος)

Για να δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα απο το παιχνίδι
κάντε κλίκ στην κεντρική φωτογραφία.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.