Στον Ολυμπιακο ο Αλεξανδρος Τσομπανιδης
Ένα σημαντικό βήμα στην ποδοσφαιρική του πορεία πραγματοποιεί ο Κομοτηναίος τερματοφύλακας Αλέξανδρος Τσομπανίδης, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.
Ο διεθνής 21χρονος γκολκίπερ, ύψους 1,87 μ., αποτελεί μία από τις νέες προσθήκες των «ερυθρόλευκων», με αρχικό προορισμό τη δεύτερη ομάδα, διατηρώντας παράλληλα προοπτική ένταξης και στην πρώτη ομάδα του συλλόγου.
Ο Τσομπανίδης έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, παίρνοντας συνέχεια μεταγραφή για τον ΑΟ Ξάνθη, όπου και πραγματοποίησε τις πρώτες του συμμετοχές σε επαγγελματικό επίπεδο. Το 2022 μεταγράφηκε στον Πανσερραϊκό, με τη φανέλα του οποίου κατέγραψε συνολικά 11 συμμετοχές στην πρώτη ομάδα, εκ των οποίων επτά την περασμένη αγωνιστική περίοδο.
Η μετακίνησή του στον Ολυμπιακό αποτελεί μια σημαντική δικαίωση για τον νεαρό τερματοφύλακα, ο οποίος συνεχίζει την ανοδική του πορεία, εκπροσωπώντας επάξια την Κομοτηνή στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
