Με «συνταγη» Μπαχαριδη για την επιστροφη στη Γ΄ Εθνικη ο Πανθρακικος

Η «σημαία» της ομάδας της Κομοτηνής έχει τον τρόπο ώστε να φτάσει στη Γ΄ Εθνική

Ο Πανθρακικός έχει ως αποκλειστικό στόχο την επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες και ο Νίκος Μπαχαρίδης είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση για να το κάνει πράξη.

Η ομάδα της Κομοτηνής μετά από το 2017 ταλανίζεται στις ερασιτεχνικές κατηγορίες και όλοι συμφωνούν πως έχει φτάσει το «πλήρωμα» του χρόνου ώστε να επιστρέψει στη Γ΄ Εθνική. Ο Νίκος Μπαχαρίδης που βρίσκεται στον πάγκο γνωρίζει καλά τη δυσκολία της αποστολής, η οποία δεν έχει να κάνει τόσο με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Θράκης, όπου ο Πανθρακικός είναι το απόλυτο φαβορί όσο στα μπαράζ ανόδου που ακολουθούν.

Εκεί θα κληθεί να αντιμετωπίσει σε ένα μίνι πρωτάθλημα τους 7 πρωταθλητές των τοπικών ενώσεων της Βορείου Ελλάδος και συγκεκριμένα τους πρωταθλητές των ΕΠΣ Έβρου, Ξάνθης, Καβάλας, Δράμας, Σερρών και Μακεδονίας.

Για τον λόγο αυτόν ο Πανθρακικός φτιάχνει ρόστερ Γ΄ Εθνικής με παιδιά της περιοχής που πρωταγωνιστούν, φροντίζοντας να διατηρήσει τον βασικό κορμό και να τους πλαισιώσει με τους Χρήστο Βάσκο, Πασχάλη Δραγανίδη και Γιώργο Σιδηρόπουλο.

Παράλληλα η διοίκηση του Πανθρακικού κινείται δυναμικά και σε επίπεδο ακαδημιών, θέλοντας να «επενδύσει» στην δουλειά που γίνεται στο προπονητικό κέντρο της ομάδας ώστε ο Πανθρακικός να φτάσει στις Εθνικές κατηγορίες και να μπορεί με αυτοτέλεια να διατηρηθεί εκεί χωρίς απρόοπτα.

O Νίκος Μπαχαρίδης σαν ποδοσφαιριστής έχει ζήσει μεγάλες στιγμές με αποκορύφωμα την συμμετοχή της ομάδας του Πανθρακικού στην Super League, ζώντας κάθε στιγμή από την Α΄ ΕΠΣ Θράκης έως τα σαλόνια. Το ίδιο θέλει να πετύχει και σαν προπονητής καθώς εκτός από τις γνώσεις και τις παραστάσεις, έχοντας συνεργαστεί με τους καλύτερους προπονητές που έχουν περάσει από την Κομοτηνή, έχει τον μοναδικό τρόπο να παίρνει από τον κάθε ποδοσφαιριστή το 101% των δυνατοτήτων του στο γήπεδο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.