«Θωρακιζει» την αμυνα με Σιδηροπουλο ο Πανθρακικος

Συνεχίζει τις εντυπωσιακές κινήσεις η ομάδα της Κομοτηνής με μοναδικό στόχο την επιστροφή στη Γ΄ Εθνική

Σε μία ακόμα ηχηρή μεταγραφή προχώρησε ο Πανθρακικός καθώς ένταξε στο δυναμικό του τον Γιώργο Σιδηρόπουλο. Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός αποτελούσε διακαή πόθο του Νίκου Μπαχαρίδη και με αυτήν την κίνηση δυναμώνει ακόμα περισσότερο τα μετόπισθεν.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Σιδηρόπουλο.

Ο Κομοτηναίος σεντερ μπακ αγωνίστηκε με την φανέλα του Πανθρακικού ως μέλος της αναπτυξιακής ομάδας στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Super League.

Ακολούθησε ο ΠΑΟΚ Κοσμίου (Γ’ Εθνική), ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων και η Δόξα Προσκυνητών όπου πανηγύρισε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ’ Εθνική και το κύπελλο της ΕΠΣ Θράκης, ενώ το 2018-19 αποτέλεσε βασικό μέλος του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου, με τον οποίο κατέκτησε και το νταμπλ.

Την σεζόν 2019/20 αγωνίστηκε με επιτυχία στην Δόξα Γρατινής, ενώ πέρυσι ξεκίνησε την σεζόν στη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και ολοκλήρωσε στην Ελπίδα Σαπών.  Έχει αγωνιστεί και στην ομάδα Region’s της ΕΠΣ Θράκης.

Αναδείχθηκε MVP στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης το 2018 με την φανέλα της Δόξας Προσκυνητών, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του τροπαίου για την ομάδα του.

Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στην οικογένεια του Πανθρακικού και του ευχόμαστε μία σεζόν γεμάτη υγεία και επιτυχίες».

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν δύο ημέρες η ομάδα της Κομοτηνής ανακοίνωσε την απόκτηση δύο ακόμα πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών που κάνουν την διαφορά σε οποιαδήποτε ομάδα, του Χρήστου Βάσκου και του Πασχάλη Δραγανίδη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.