Γλιτωσε τον βαθμο στο… τελος ο ΠΑΟΚ Κοσμιου στην Γρατινη!

Δόξα Γρατινής - ΠΑΟΚ Κοσμίου 1-1 (+Gallery)

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Α' ΕΠΣ Θράκης η Δόξα Γρατινής υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ Κοσμίου στο ντέρμπι της αγωνιστικής, το οποίο όμως δεν είχε νικητή αφού οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον Ρουμπιέ (87') στο γκολ του Πασχάλη (24') και στέρησαν από την Δόξα την δυνατότητα να “αγγίξουν” κορυφή.

Η Γρατινή κρατούσε τη νίκη στα χέρια της μέχρι το 87΄και μαζί την δυνατότητα να περάσει στην πρώτη θέση (σ.σ με συγκάτοικο τις Σάπες) όμως λογάριασε δίχως τον Ρουμπιέ.
Ο νεαρός επιθετικός με μία όμορφη κίνηση και φυσικά εκτέλεση πέτυχε γκολ για τρίτο σερί παιχνίδι και έσωσε την ομάδα του από την ήττα.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα στο παιχνίδι και εκμεταλλευόμενοι το πολύ νωθρό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ άνοιξαν το σκορ με “δράστη” τον Πασχάλη που εκμεταλλεύτηκε άψογα την λανθασμένη αντίδραση του Δεληγιάννη και με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έκανε το 1-0 μέσα σε ντελίριο πανηγυρισμών.
Η ομάδα του Κοσμίου εμφάνισε στο πρώτο μέρος συμπτώματα όμοια με αυτά της πρώτης αγωνιστικής όμως δεν το “πλήρωσαν” ακριβότερα καθώς οι γηπεδούχοι πέρα από την κατοχή της μπάλας πάτησαν με αξιώσεις  στην αντίπαλη περιοχή, με αποτέλεσμα να είναι ακίνδυνοι και το παιχνίδι τους να είναι άχρωμο.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να ανεβάζουν στροφές μετά το 70' και έχασαν κάποιες πολύ καλές στιγμές για να φέρουν στα ίσια την αναμέτρηση.
Κορυφαία αυτών ήταν το σουτ του Βοργιατζίδη στο 81' που κατέληξε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Μπουτσακτσή.
Αυτο που δεν κατάφερε ο Βοργιατζίδης, το πέτυχε ο Ρουμπιές έξι λεπτά αργότερα χαρίζοντας έναν πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του και μάλιστα μέσα σε μιά πολύ δύσκολη έδρα.

Η Γρατινή έχασε τεράστια ευκαιρία για να μπει και πάλι μπροστά στο σκορ στο 89' με τον Δεληγιάννη να πραγματοποιεί εξαιρετική διπλή επέμβαση στα σουτ των : Πασχάλη και Κυριακόπουλου και να κρατάει το σημαντικό αυτό αποτέλεσμα για την ομάδα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης ο διαιτητής Κουμπαράκης έδειξε απευθείας κόκκινη στον Καμζέλα για εξύβριση προς το πρόσωπο του με τον παίχτη των γηπεδούχων ωστόσο να αρνείται το γεγονός αυτό.

Το ρολόι της αναμέτρησης:
2' Πλάγιο άουτ του Τριάντου με τον Ξενάκη να υποδέχεται ωραία την μπάλα και να κάνει σουτ στην κίνηση που όμως έφυγε ψηλά άουτ.
24' ΓΚOΛ. Σέντρα του Σεφκέτ Σελήμ από τα αριστερά με τον Πασχάλη να εκμεταλλεύεται την  λάθος έξοδο του Δεληγιάννη και με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά να κάνει το 1-0.
51' Εκτέλεση φάουλ του Ξενάκη με τον Χατζητουλούση να παίρνει την κεφαλιά όμως αυτή να περνάει μόλις άουτ.
69' Έξυπνη κάθετη πάσα του Χατζητουλούση στον Ρουμπιέ που με πρόσωπο στην εστία επιχείρησε να “κρεμάσει” τον Μπουτσακτσή, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων όμως να διαβάζει σωστά τη φάση και να κρατάει το 1-0.
77' Φάση διαρκείας στα καρέ των γηπεδούχων με τον Εφτούν να είναι εκτός εστίας και τον Ρουμπιέ να πλασάρει από το σημείο του πέναλτι όμως την μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι της Δόξας.
81' Δυνατό σουτ του Βοργιατζίδη με την μπάλα να καταλήγει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Εφτούν.
87' ΓΚΟΛ. Ισοφάριση για τον ΠΑΟΚ με τον Ρουμπιέ.Ο νεαρός έκανε πολύ ωραία κίνηση και με δυνατό σουτ λίγο έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Μπουτσακτσή κάνοντας το 1-1 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς από τους ανθρώπους των φιλοξενούμενων.
90' Απίστευτη διπλή χαμένη ευκαιρία για την Γρατινή.
Ο Πασχάλης βγήκε σε τετ α τετ με τον Δεληγιάννη όμως ο νεαρός πορτιέρο αντέδρασε με ψυχραιμία απέκρουσε το δυνατό σουτ του πρώτου και στη συνέχεια η μπάλα κατέληξε στον Κυριακόπουλο που επιχείρησε ωραίο σουτ όμως και πάλι ο Δεληγιάννης είπε όχι διατηρώντας την ισοπαλία για την ομάδα του.

Oι συνθέσεις των ομάδων:
Δόξα Γρατινής (Δίγκας): Μπουτσακτσή  Εφτούν, Μαγκούτας, Παπαχρόνης, Λεγάτος,Μουζασβίλι, Ζουμπιάδης,Καμζέλας, Πασχάλης, Μαγκούτας, Μπόζης(87' Χατζίδης), Κυριακόπουλος, Σεφκέτ Σελήμ.

ΠΑΟΚ Κοσμίου (Αϊβάζης): Δεληγιάννης, Νάνος, Τριάντος(73' Γαβριήλ), Αγγελής, Ζαγγούλος, Γιάπρακτσης, Λεβεντέλης(56' Βοργιατζίδης), Αραμπατζής, Ρουμπιές, Χατζητουλούσης, Ξενάκης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.