ΕΠΣ Θρακης: Μεγαλη νικη για την Αναγεννηση Παγουριων

Κόντρα στον Πόντο Θρυλορίου

Η Αναγέννηση Παγουρίων συνεχίζει να τρελαίνει την ποδοσφαιρική κοινότητα της Ροδόπης καθώς επικράτησε με 2-0 του Πόντου Θρυλορίου στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής.  

Αξιοσημείωτο ήταν το γεγονός πως η διαιτητική τριπλέτα ήταν από την ΕΠΣ Ξάνθης μετά την απόφαση των διαιτητών της ΕΠΣ Θράκης να μην σφυρίζουν αναμετρήσεις της ομάδας του Πόντου.

Το πρώτο μέρος ήταν φτωχό σε φάσεις και συγκινήσεις με τις δύο ομάδες να δίνουν έμφαση στην αμυντική λειτουργία. Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με τέρμα του Σαββίδη στο 50΄ ενώ είχε προηγηθεί μεγάλη χαμένη διπλή ευκαιρία για τον Πόντο με τον  Ξένο και τον Αλτίνο. Από εκείνο το σημείο ο ρυθμός της αναμέτρησης άλλαξε, ο Πόντος έδωσε χώρους καθώς έψαχνε το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο όμως δεν ήρθε ποτέ. Αντίθετα στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων η ομάδα των Παγουρίων σημείωσε και δεύτερο τέρμα εκ νέου με τον Σαββίδη

Πόντος Θρυλορίου: Θεοδωρίδης, Μπάρκουλας (76΄ Νικολούδης), Ντέρος (87΄ Καμμενίδης), Χαμουζάς, Βροζος, Συγγιρίδης, Ποιμενίδης, Παπαδόπουλος (57΄ Ηλιάδης), Ξένος, Πουλιάνας (87΄ Κουβαλάκης), Αλτίνος (70΄ Κωστίδης).

Αναγέννηση Παγουρίων: Πριγιώτης, Κοτονάκης, Τασίδης, Σάββα, Τσώλας, Παπαγεωργίου, Σωκράτους, Πάγια, Σαββίδης, Βιόπουλος (68΄ Ανδρεάδης), Μαυρομάτης (70΄ Σταμπολής)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.