Αρνουνται να σφυριξουν τον Ποντο Θρυλοριου οι διαιτητες της ΕΠΣ Θρακης

Καταγγέλλοντας δημόσια τη συμπεριφορά παράγοντα της ομάδας

Στην εκπαιδευτική συγκέντρωση των διαιτητών που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου αποφασίστηκε με ομόφωνη απόφαση του σώματος των διαιτητών, προφορικώς και γραπτώς, να δηλώσουν κώλυμα συμμετοχής σε αγώνες της ομάδας του Πόντου Θρυλορίου, ως ένδειξη διαμαρτυρίας και συμπαράστασης σε συνάδελφο τους διαιτητή, διότι σύμφωνα με τις πρόσφατες αναρτήσεις που έγιναν εις βάρος του, προσβάλλουν και θίγουν το ήθος την αξιοπρέπεια και την προσωπικότητα του συγκεκριμένου διαιτητή.

Στην ανακοίνωση τους τονίζεται ότι παρόμοια συμπεριφορά είχε συμβεί με το ίδιο σωματείο και παράγοντα, σε προγενέστερη αγωνιστική περίοδο σε άλλον διαιτητή του Συνδέσμου. Το σώμα των διαιτητών θα τηρήσει την ίδια στάση σε μελλοντικά παρόμοια γεγονότα από οποιοδήποτε σωματείο ή παράγοντα ομάδας και αν προέλθουν τέτοιου είδους ανακοινώσεις που θίγουν προσωπικότητες και δεν είναι σε αθλητικά πλαίσια.

«Το ποδόσφαιρο παίζεται εντός των αγωνιστικών γραμμών. Παιχνίδια δηλώσεων και εντυπώσεων στην πλάτη των διαιτητών δεν θα το επιτρέψουμε καθώς δεν συμβαδίζει με την αθλητική παιδεία που πρεσβεύει το ποδόσφαιρο» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εκδόθηκε. Μετά από την απόφαση αυτή των διαιτητών η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Θράκης από την επόμενη αγωνιστική αδυνατεί να ορίσει διαιτητές της δύναμής της στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια του σωματείου Πόντος Θρυλορίου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.