Εποχη Φωτεινακη στον ΓΑΣ Κομοτηνη

Μετά από 8 χρόνια στο Κατάρ ο έμπειρος τεχνικός επιστρέφει στην Κομοτηνή με στόχο να οδηγήσει τον ΓΑΣ ακόμα πιο ψηλά

Στα έμπειρα και ικανά χέρια του Τάκη Φωτεινάκη περνάει ο ΓΑΣ Κομοτηνή. Ο έμπειρος τεχνικός μετά από 8 χρόνια παρουσίας στα παρκέ του Κατάρ όπου άφησε το αποτύπωμα του επιστρέφει στα πάτρια εδάφη και συγκεκριμένα στον ΓΑΣ Κομοτηνή.

Ο Coach Φωτεινάκης μετά από 8ετή παρουσία στις εθνικές ομάδες του Κατάρ αλλά και στην Α1 αλλά και με παρουσία στον μαγικό κόσμου του NBA, καθώς παρακολούθησε προπονήσεις των Washington Wizards αναλαμβάνει τα ηνία της ανδρικής ομάδας γνωρίζοντας καλά τα δεδομένα και το βάρος της φανέλας.

Η κίνηση αυτή δείχνει τις προθέσεις της διοίκησης για τη δημιουργία ενός πολύ δυνατού ρόστερ με στόχο την πρωταγωνιστική πορεία στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. Παράλληλα ο Τάκης Φωτεινάκης θα έχει ενεργή παρουσία στις ακαδημίες με συμβουλευτικό και όχι μόνο ρόλο με στόχο την παραγωγή ντόπιων αθλητών.

Ο νέος πλέον τεχνικός του ΓΑΣ Κομοτηνή είχε μιλήσει στο paratiritis-news από το Κατάρ τον Φεβρουάριο του 2019 μιλώντας για την καθημερινότητα του αλλά και το πως βλέπουν το άθλημα στην χώρα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.