Διαδικτυακος «πολεμος» χωρις αιτια αναμεσα σε Πανθρακικο και Ορφεα Ξανθης

Η ομάδα της Ξάνθης παρερμήνευσε την ανακοίνωση των «Πρασίνων» της Κομοτηνής

Διαδικτυακός «πόλεμος» από το πουθενά προκλήθηκε μεταξύ Ορφέα Ξάνθης και Πανθρακικού. Αφορμή αποτέλεσε η παρερμηνεία της ανακοίνωσης του Πανθρακικού σχετικά με «καφενειακού τύπου δημοσιεύματα» με την ομάδα της Ξάνθης να απαντάει πως «Ουδέποτε υπήρξαμε καφενείο και το έχουμε αποδείξει με πράξεις και όχι λόγια».

Η ανακοίνωση του Ορφέα ήταν η εξής: «Με αφορμή του δημοσιεύματος του Πανθρακικού έχουμε να απαντήσουμε το εξής. Ουδέποτε υπήρξαμε καφενείο και το έχουμε αποδείξει με πράξεις και όχι λόγια. Όσο για το ΑΦΜ που λέτε εσείς είσαστε οι πρώτοι διδάξαντες χρησιμοποιώντας το ΑΦΜ της Ξυλαγανής. Η λέξη καφενείο σας την επιστρέφουμε και πάνω από όλα αγαπάμε την Θράκη μας. Θεωρούμε ότι η ανακοίνωση είναι ατυχεστατη έως απαράδεκτη».

Η διοίκηση του Πανθρακικού προ ολίγου εξέδωσε νέα ανακοίνωση ξεκαθαρίζοντας πως ουδέποτε χαρακτήρισε «καφενείο» την ομάδα της Ξάνθης ενώ παράλληλα θέλησε να λήξει την διαδικτυακή κόντρα. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Για την αποφυγή παρεξηγήσεων και δημιουργίας εσφαλμένων εντυπώσεων το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανθρακικού ξεκαθαρίζει πως ουδέποτε χαρακτήρισε “καφενείο” την ομάδα του Ορφέα Ξάνθης. Αντίθετα “καφενειακού” χαρακτήρα χωρίς καμία ουσία και ρεαλισμό ήταν δημοσίευμα αθλητικής ιστοσελίδας  στο οποίο θέλαμε να δώσουμε απάντηση και ηταν ξεκάθαρο. Για την ιστορία δεν έγινε καμια επίσημη κρούση προς την διοίκηση του συλλόγου ή επίσημη συζήτηση παρά μόνο μια σειρά συνεντεύξεων του κ. Χατζημεστή σε τοπικά μέσα.

Συνεχίζουμε με μεράκι, μεθοδικότητα, τεχνογνωσία και πάθος για το έμβλημα του πυρσού να χτίζουμε τον ΠΑΝΘΡΑΞ των ονείρων μας, όπως τον οραματιζόμαστε, χωρίς να γεμίζουμε τα έντυπα και τις ιστοσελίδες με ειδήσεις χωρίς αληθές περιεχόμενο. Πάνω σε αυτό το πλάνο, το οποίο ακολουθούμε πιστά, συνεχίζουμε την δουλειά μας. Επιπλέον πιστεύουμε πως πίσω απο τα “δημοσιογραφικά” μικρόφωνα πρέπει να έχουν θέση οι ποδοσφαιριστές μας και μόνο αυτοί…

Για εμάς λοιπόν ολοκληρώνεται εδώ όλη αυτή η άνευ λόγου αντιπαράθεση και δίνουμε ραντεβού τον Σεπτέμβριο στο ΔΑΚ Κομοτηνής… Μέχρι τότε καλό καλοκαίρι».

Είναι σημαντικό να λήξει η κόντρα άμεσα καθώς δεν βοηθά σε τίποτα να δημιουργούνται κόντρες μεταξύ των ομάδων της περιοχής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.