Βομβα Χατζημεστη: «Ευχαριστως θα εδινα την θεση στην SL2 στον Πανθρακικο»

Εφόσον δεν βρεθεί στήριξη από τον ΑΟΞ, τότε θα στραφεί σε Πανθρακικό και Αλεξανδρούπολη FC

Ο ισχυρός άνδρας του Ορφέα Ξάνθης απηύθυνε κάλεσμα στις διοικήσεις του Πανθρακικού και της Αλεξανδρούπολης για να συμμετάσχουν αυτοί στην Super League 2 εφόσον δεν βρεθεί κάποια στήριξη από την μεγάλη ομάδα του νομού, τον ΑΟ Ξάνθης.

Το απόγευμα της Κυριακής ο Ορφέας Ξάνθης τρέλανε όλη την Ελλάδα με την άνοδο στην Super League 2 με τον Μπάμπη Χατζημεστή να αποκαλύπτει πως προτίθεται να δώσει τη θέση της ομάδας του στον Πανθρακικό ή την Αλεξανδρούπολη αν δεν βρεθούν επιχειρηματίες να στηρίξουν το όραμα του.

Αυτό αποκάλυψε στην εκπομπή «Στα γήπεδα της Θράκης» της ΕΡΑ Κομοτηνής και στον Παναγιώτη Ζιώγα το πρωί της Δευτέρας ο άνθρωπος που έχει γίνει ταυτόσημο του Ορφέα Ξάνθης Μπάμπης Χατζημεστής.

«Είναι υπό σκέψη, θέλει δουλειά γιατί για εμένα προσωπικά είναι δύσκολο να αντέξω μία ομάδα σε αυτήν την κατηγορία» επισήμανε αρχικά ο κ. Χατζημεστής  και τόνισε πως θα χαιρόταν αν δεν μπορεί να βρεθεί λύση τότε τη θέση να την πάρει είτε ο Πανθρακικός είτε η Αλεξανδρούπολη FC γιατί είναι οι δύο μεγάλες ομάδες του νομού. Μάλιστα ως προϋπόθεση έθεσε να στηριχθεί η ομάδα από ντόπιους επιχειρηματίες και να αγωνιστούν παιδιά της περιοχής και του Ορφέα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.