Μπαραζ Ανοδου: Ηττα στις λεπτομερειες για τη Δοξα Ν. Σιδηροχωριου

Λύγισε στο φινάλε από τον Βώλακα

Η Δόξα Βώλακα ήταν η νικήτρια της εξ’ αναβολής αναμέτρησης με τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, με τους Δραμινούς να επικρατούν με 4-2 απέναντι στο εξαιρετικά αξιόμαχο σύνολο του Σιδηροχωρίου που αιφνιδίασε παίρνοντας το προβάδισμα ενώ στο 82′ ισοφάρισε ωστόσο δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τη Δράμα.

Στο 15′ η ομάδα του Σπύρου Κουτσογιάννη πανηγύρισε το πρώτο γκολ στην διαδικασία των μπαράζ όταν μετά από λάθος εκτίμηση της άμυνας των γηπεδούχων ο Αλέξανδρος Κομυσόπουλος το εκμεταλλεύτηκε και με ψύχραιμο πλασέ νίκη τον Παγκάκη για το 0-1. Μετά το γκολ οι γηπεδούχοι πίεσαν αρκετά, με τον Σοφούλη να κάνει 1-2 σπουδαίες επεμβάσεις, και τελικά στο 39′ μετά από εκτέλεση κόρνερ και φάση διαρκείας στην περιοχή ο Μουζενίτοβ με σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 43′ οι γηπεδούχοι έκαναν την ολική ανατροπή όταν μετά από σέντρα του Σταμπουλή ο Νίκος Στάικος με κεφαλιά κέρδισε τον Σοφούλη και έκανε το 2-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το ματς ήταν αρκετά ισορροπημένο με τους γηπεδούχους να έχουν 1-2 καλές στιγμές όμως οι Θρακιώτες στεκόταν εξαιρετικά και μάλιστα στο 82′ με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Γιώτη ισοφάρισαν σε 2-2. Η αντίδραση όμως των γηπεδούχων ήταν εξαιρετικά άμεση και στο 85′ μετά από γύρισμα του Σίγγου ο Νίκος Στάικος με νέα κεφαλιά έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στο 87′ με τρομερό διαγώνιο σουτ ο Δράμπαλης.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Τάσος Φιλιππίδης με βοηθούς τους Κατσαντούρα και Κωτσόπουλο της ΕΠΣ Έβρου

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ(Λ. Ροδίτης): Παγκάκης, Κασσός(88′ Δράμπαλης Γ.), Μαρκόπουλος(66′ Μαλίκης), Μποσκοψίου, Άρμεν Π., Δράμπαλης Ντ., Σίγγος, Καρπιτσάρης(73′ Άρμεν Αλ.), Στάικος, Μουζενίτοβ(66′ Τσαμπάζης), Σταμπουλής Ηλ.(73′ Σταμπουλής Θ.)

ΔΟΞΑ Ν. ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ(Σπ. Κουτσογιάννης): Σοφούλης, Χατζηπαπαθεοδωρίδης, Κάρλος, Λεοντίδης(69′ Σαπαλίδης), Ζίνης, Κούτας, Τρούπκος(89′ Μαστάθης), Κατσακούνης, Κομυσόπουλος(53′ Μπακογιάννης), Κρικέλας, Γιώτης


Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:

Άρης Πετεινού – Ορφέας Ελευθερούπολης 5-1

Ορέστης Ορεστιάδας – Νίκη Ευκαρπίας 0-0

Γήπεδο Βώλακα: Δόξα Βώλακα – Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου 4-2

Ρεπό: Ηρακλής Αμμουδιάς

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Άρης Πετεινού 9 (9-3) *
  2. Δόξα Βώλακα 9 (8-7)
  3. Ορέστης Ορεστιάδας 8 (5-0) *

———————————————————-

  1. Νίκη Ευκαρπίας 7 (4-2) *
  2. Ηρακλής Αμμουδιάς 4 (4-5) *
  3. Ορφέας Ελευθερούπολης 4 (3-7) *
  4. Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 1 (2-11)

*Έχουν κάνει ρεπό.

Επόμενη αγωνιστική(Κυριακή 4/6, 17:00)

Ορέστης Ορεστιάδας – Άρης Πετεινού

Νίκη Ευκαρπίας – Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου

Ηρακλής Αμμουδιάς – Ορφέας Ελευθερούπολης

Ρεπό: Δόξα Βώλακα

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.