Ανατροπη τιτλου για τον Πανθρακικο στη Γρατινη

Επικράτησε της τοπικής Δόξας και πλέον όλα θα κριθούν την Κυριακή στο ΔΑΚ Κομοτηνής κόντρα στην Ελπίδα Σαπών

Ο Πανθρακικός επικράτησε με 3-1 της Δόξας Γρατινής στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0, έκανε την ολική ανατροπή με χατ-τρικ του Δημήτρη Φουρλατάρα και παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Όλα πλέον θα κριθούν στο ντέρμπι τίτλου την Κυριακή 6 Μαρτίου, όταν και ο Πανθρακικός θα υποδεχθεί την Ελπίδα Σαπών στο μεγάλο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής.

Η εικόνα της αναμέτρησης:

Ο Πανθρακικός μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο και στο 9΄ διαμαρτυρήθηκε για μη καταλογισμό πέναλτυ σε ανατροπή του Βάσκου. Η ομάδα του Κώστα Γεμενετζή είχε μεν αμυντικο προσανατολισμό αλλά είχε καλές τοποθετήσεις στο γήπεδο και στο 30΄ προηγήθηκε με τον Κεφαλούκο να εκμεταλλεύεται την αδράνεια της άμυνας του Πανθρακικού μετά από κόρνερ. Ο Πανθρακικός ανέβασε την πίεση του, απείλησε με τον Φουρλατάρα στο 42΄ αλλά η Γρατινή πήγε προηγούμενη στα αποδυτήρια.

Ο Νίκος Μπαχαρίδης άλλαξε θέσεις και σχήμα στην ομάδα του και η απάντηση ήρθε μόλις στο 46΄ με τον Φουρλατάρα να ισοφαρίζει με σουτ εντός της μεγάλης περιοχής. Πριν ακόμα κοπάσουν οι πανηγυρισμοί της ισοφάρισης, ο «Φούρλα» έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του αλλά και τα δικά του και πνίγηκε στις αγκαλιές των συμπαιχτών του.

Ο Πανθρακικός πλέον είχε το ψυχολογικό προβάδισμα και απείλησε με τους Αντωνιάδη (55΄), Βάσκο (58΄) για να διαμορφώσει το τελικό 3-1 ο Φουρλατάρας με κοντινό πλασέ. Στο 75΄ ο Γιαννακιτσίδης επιχείρησε ένα δυνατό σουτ με τον Εφτούν να απομακρύνει εντυπωσιακά.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης κ. Τομαρά βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού να πανηγυρίζουν μία μεγάλη και δίκαιη νίκη. Οι παίχτες της Γρατινής κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια, ωστόσο κομβικό σημείο ήταν το γρήγορο γκολ της ισοφάρισης με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου

MVP χωρίς αμφιβολία αναδείχθηκε ο Δημήτρης Φουρλατάρας,  ο οποίος απέδειξε άλλη μία φορά την κλάση του.

Διαιτητής: Τομαράς Βοηθοί: Γκιόσης, Καρακασίδης

Δόξα Γρατινής (Γεμενετζής): Μπουτσακτσή Εφτούν, Γκέκας, Φράγκατζης (74΄ Κραβαρίτης), Χασάν Μέριτς, Κεχαγιάς, Κόνομι, Κεφαλούκος, Μουζακίδης, Καρασιούνας, Κατσαρός (74΄ Αλ Ομπισάτ), Κατσίκης (60΄ Βάρδας)

Πανθρακικός (Μπαχαρίδης): Κεχαγιάς, Καλογρανάς (83΄ Τζελέπης), Αρετάς (73΄ Ερκάν), Σιδηρόπουλος, Σαπναράς, Δραγανίδης, Γιαννακιτσίδης, Φουρλατάρας, Βάσκος, Αντωνιάδης (83΄ Σπηλιωτόπουλος), Γκουτάκης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.