Το τριτο ημιχρονο της αναμετρησης Δοξα Γρατινη – Πανθρακικος

Όλα όσα δήλωσαν Νίκος Μπαχαρίδης και Κώστας Γεμενετζής

Ο Πανθρακικός έκανε ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος επικρατώντας με 3-1 της Δόξας Γρατινής. Με το πέρας της αναμέτρησης μίλησαν οι προπονητές των δύο ομάδων, που στάθηκαν στα σημεία που έκριναν την αναμέτρηση.

Νίκος Μπαχαρίδης: «Μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή ήταν ο Πανθρακικός»

Ο Νίκος Μπαχαρίδης επισήμανε πως ο Πανθρακικός επικράτησε δίκαια τονίζοντας πως «κυριαρχήσαμε σε όλο το 90λεπτο, απλά στο πρώτο μέρος μας έλειπαν οι τελικές φάσεις. Δεχθήκαμε ένα τέρμα σε ανύποπτη στιγμή.  Υπήρχε μία ομάδα μέσα στο γήπεδο και δίκαια φτάσαμε στη νίκη». Αναφορικά με τη συνέχεια ο «Μπάχα» παραδέχθηκε πως  πλέον στρέφουν την προσοχή τουςς στο παιχνίδι με τις Σάπες, τονίζοντας πως η Ελπίδα είναι μία πιο δυνατή ομάδα από τη Γρατινή. Δεν έκρυψε πως αν έρθει η νίκη την Κυριακή τότε ο Πανθρακικός θα στρέψει την προσοχή του στα μπαράζ ανόδου.

Κώστας Γεμενετζής: «Προδοθήκαμε στο δεύτερο μέρος από τις δυνάμεις μας»

Ο προπονητής της Δόξας Γρατινής Κώστας Γεμενετζής έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας του καθώς «προερχόμαστε από μία εβδομάδα με πολλά προβλήματα και δε μπορέσαμε να κάνουμε τις προπονήσεις όπως θα θέλαμε». Αναφορικά με την εικόνα της αναμέτρησης «ευτυχήσαμε να προηγηθούμε αλλά στο δεύτερο ημίχρονο μείναμε από δυνάμεις και η ψυχολογία στη συνέχεια κατάρρευσε» τόνισε ο έμπειρος τεχνικός ενώ δεν έκρυψε πως στόχος της ομάδας του είναι να  τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στο πρωτάθλημα και να φτάσι όσο πιο μακριά γίνεται και στο κύπελλο ΕΠΣ Θράκης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.