ΑΕ Κομοτηνης: Στο μυαλο του Ηλια Κρεουζη

Το ρόστερ των «Κιτρινόμαυρων» όπως έχει διαμορφωθεί και οι σκέψεις του Ηλία Κρεούζη για τη συμμετοχή της ομάδας στην Pre League

Η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής προετοιμάζεται πυρετωδώς για την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Pre League και για τον λόγο αυτόν έχει φτιάξει ένα πολύ δυνατό ρόστερ.

Πρώτο μέλημα της διοίκησης ήταν η παραμονή του Ηλία Κρεούζη στο τιμόνι, κάτι που επιτεύχθηκε για 5η συνεχόμενη σεζόν. Από την στιγμή που έγινε αυτό, παρέμεινε σταθερή η φιλοσοφία της ομάδας της Κομοτηνής, που έχει εδραιωθεί στη συνείδηση του κόσμου ως μία σταθερή βολεϊκή δύναμη.

Στην νευραλγική θέση του πασαδόρου επιλέχθηκε ο νεαρός και ταλαντούχος Μάριος Παπάζογλου, ο οποίος έχει τα φόντα να «καθοδηγήσει» την ομάδα του και να την οργανώσει ενώ μαζί του θα είναι ο Γρηγόρης Μπαρταξιάν και ο Νίκος Κοβάτσεφ.

Στα άκρα θα βρίσκονται δύο αθλητές που έρχονται στη χώρα μας ώστε να κάνουν την διαφορά και συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος Matheus Veroso και ο Σέρβος Igor Subotic ενώ στο πλευρό τους θα είναι ο ταλαντούχος και hot prospect του βόλεϊ της πόλης μας Νίκος Γκόνας, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και ως διαγώνιος όπως και ο εξίσου ταλαντούχος Θανάσης Πετρίδης. Σε διπλό ρόλο ακραίου – λίμπερο θα αγωνιστεί ο Αποστόλης Χατζόπουλος, ο οποίος έχει δώσει λύσεις όποτε του ζητήθηκε.

Κεντρικός και βασικός «πύργος» της ομάδας θα είναι ο πολύπειρος Βασίλης Κυριακίδης, ο οποίος είναι ένας εκ των πιο έμπειρων και ποιοτικών αθλητών της κατηγορίας έχοντας στο πλευρό του τον Πέτρο Ζαϊμη, που έρχεται στην πόλη μας με στόχο να αποτελέσει ένα δυναμικό δίδυμο με τον Κυριακίδη. Στο πλευρό τους θα είναι ο Στέφανος Δουκίδης και ο Στρατής Βογιατζής.

Για μία ακόμα χρονιά «αιχμή» του δόρατος θα είναι ο Άρης Ανδρεάδης, ο οποίος έχει βοηθήσει τα μέγιστα στο παρελθόν και αποτελεί μία εξαιρετική λύση στα χέρια του Ηλία Κρεούζη, έχοντας στο πλευρό του τον Τάσο Αρμπιρο.

Το βάρος στην υποδοχή θα σηκώσει ο Χρήστος Ποιμενίδης, ο οποίος θα είναι ο λίμπερο της ομάδας ενώ backup του θα είναι ο Αλέξανδρος Πετρίδης, που αποτελεί ένα ακόμα project της ομάδας.

Το πρωτάθλημα της Pre League φέτος αναμένεται να διεξαχθεί κανονικά μετά το περσινό κενό λόγω κορωνοϊού και όλοι στην Κομοτηνή ανυπομονούν να δουν αγώνες υψηλού επιπέδου. Στοίχημα των ιθυνόντων της ΑΕ Κομοτηνής είναι να δουν ένα γεμάτο (στο βαθμό του επιτρεπτού) κλειστό του 2ου Λυκείου ενώ παράλληλα το «στοίχημα» είναι να γεμίσουν οι ακαδημίες του συλλόγου από παιδιά που θα μυηθούν στον μαγικό κόσμο του βόλεϊ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.