ΔΕΕΠ-ΟΝΝΕΔ Ροδόπης: Στην Καρδίτσα τα είδη για τους πληγέντες από τον Ιανό

20.10.2020 23:31

Απαρατήρητα

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Ολοκληρώθηκε η αποστολή των αγαθών και των ειδών πρώτης ανάγκης, που συγκέντρωσαν η ΔΕΕΠ Ροδόπης σε συνεργασία με την ΟΝΝΕΔ Ροδόπης, για τη βοήθεια των πληγέντων στην Καρδίτσα από τη θεομηνία «Ιανός».

Σε κοινό μήνυμά τους οι δύο τοπικές οργανώσεις του κυβερνώντος κόμματος ευχαριστούν τα μέλη και τους φίλους της παράταξης που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα προσφοράς της Γραμματείας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας.

Ιδιαίτερη σημαντική, όπως επισημαίνουν, για την πραγματοποίηση της δράσης υπήρξε η συμβολή του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών, Διοίκησης και Διαφάνειας Ιμπράμ Αχμέτ, του Περιφερειακού Συμβούλου Μουλταζά Ταρκάν καθώς και της Διαχειριστικής Επιτροπής Μουσουλμανικής Περιουσίας Κομοτηνής.

«Στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, η ανιδιοτελής προσφορά, η αλληλεγγύη και ο εθελοντισμός, βοηθούν σημαντικά συνανθρώπους μας να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που βιώνουν στην καθημερινότητά τους και η Νέα Δημοκρατία με τις εθελοντικές της δράσεις, συμβάλει στην προσπάθεια ενίσχυσής τους» τονίζουν οι δύο οργανώσεις.
 

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine

tzevelekidis
ehealthmonitoring